Προϊόντα για Επιβατικά / Βαν / 4x4

Independently tested in all conditions

Ανεξάρτητες δοκιμές
σε όλες τις συνθήκες

Δοκιμές και αποτελέσματα - εγγυημένη ποιότητα για την ασφάλειά σας

Η ασφάλειά σας είναι η πρώτη μας προταιρεότητα. Για αυτό και η Conntinental λαμβάνει υπόψη όλους τους πιθανούς παράγονρες για την ασφάλεια και την άνεσή σας όταν κατασκευάζει ένα ελαστικό. Όλα τα ελαστικά μας πρέπει να περάσουν από σκληρά τεστ πριν προχωρήσουν στην παραγωγή. Κάθε νέο ελαστικό, πρέπει να συμπληρώσει εκατοντάδες χιλιόμετρα σε δοκιμασίες. Την περασμένη χρονιά, οι οδηγοί μας κάλυψαν μια χιλιομετρική απόσταση που ισοδυναμεί με τον κύκλο της γης 5000 φορές. 

Υποβάλουμε τα ελαστικά μας σε περισότερες δοκιμασίες από κάθε άλλη μάρκα. Αλλά ούτε αυτό μας είναι αρκετό. Θέλουμε να είμαστε βέβαιοι ότι αποδίδουν καλά σε κάθε ανεξάρτητο τεστ. Κι αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα που έχουμε σε ανεξάρτητες δοκιμές ελαστικών  όπου τα ελαστικά μας έχουν λάβει την πρώτη θέση σε πληθώρα δοκιμών όπως από το AutoBild και AutoZeitung. 

Οι τοποθεσίες των δοκιμών της Continental

 Όταν μιλάμε για την ασφάλεια των ελαστικών, οι αποστάσεις δεν τρομάζουν τους μηχανικούς μας. Ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο για να σιγουρέψουν ότι σε όλες τις εποχές και σε όλες τις συνθήκες, τα ελαστικά αποδίσουν όπως πρέπει. 

Δοκιμές σε κάθε στάδιο - από το πρωτότυπο στην παραγωγή

Για να παρέχει ασφαλή και βελτιστοποιημένα ελαστικά,η Continental χρησιμοποιεί τόσο καθιερωμένες όσο και νέες μεθόδους δοκιμών. Ο ειδικός του R&D , Andreas Schlenke, εξηγεί πώς η δοκιμή - από εικονικές προσομοιώσεις έως αντικειμενικές δοκιμές - αποτεεί ανβαπόσπαστο μέρος κάθε φάσης στην ανάπτυξη ελαστικών. 

Εκκίνηση
Andreas Schlenke
 

Το Contidrom: Οι εγκαταστάσεις και τα standards στις δοκιμές ελαστικών

Contidrom

Από την αρχή, οι μηχανικοί δοκιμών στο Contidrom, έχουν καθορίσει πρότυπα που εφαρμόζονται στις δοκιμές ελαστικών της Continental σε όλο τον κόσμο.  Θέλετε να δείτε μόνοι σας ποιά είναι η πρόοδος στην ανάπτυξη ελαστικών μέχρι σήμερα;   Μπείτε στην εικονική περιήγηση και ανακαλύψτε τα βήματα στη μονάδα δοκιμών της Continental στο Ανόβερο. 

Take the tour

Εγγυημένα από τους ειδικούς: top απόδοση για τα ελαστικά Continental

Τα ελαστικά Continental συνεχίζουν να διακρίνονται σε δοκιμές σε όλο τον κόσμο. Σε 723 ανεξάρτητες δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από το 2007, τα ελαστικά μας έχουν λάβει την υψηλότερη βαθμολογία 562 φορές, ένα εκπληκτικό ποσοστό 78%. Τα βραβεία που μας κάνουν ιδιαίτερα υπερήφανους περιλαμβάνουν το βραβείο για τα καλύτερα ελαστικά των τελευταίων 50 ετών από το περιοδικό Auto Motor Sport, καθώς και τις πολύ συχνές κξορυφαίες βαθμολογίες του German Motorist Association. Αυτά τα αποτελέσματα είναι ένας επιπλέον λόγος που οι κατασκευαστές αυτοκινήτων μας εμπιστεύονται τυφλά. 

Δείτε μερικά από τα τελευταία αποτελέσματα δοκιμών

ContiSportContact™ 5

Το Γερμανικό περιοδικό Gute Fahrt δημοσίευσε στις 03/2020 το Summer Tire Test 2020. Το ελαστικό δοκιμών ήταν το 215/50 R18 V/W, και το αυτοκίνητο ένα VW T-Roc.


Κατάταξη για το ContiSportContactTM 5:Πολύ καλό


+ Καμία αδυναμία ούτε σε στεγνό ούτε σε βρεγμένο δρόμο

+ Ακρίβεια στους χειρισμούς

- Υδρολίσθηση και θόρυβος, ικανοποιητικά

Find your ContiSportContact™ 5

PremiumContact™ 6

Tο Γερμανικό περιοδικό Auto Zeitung δημοσίευσε στις (6/2020) το Summer Tire Test 2020. Το ελαστικό δοκιμών ήταν το  225/50 R17 W/Y, και το αυτοκίνητο ήταν BMW 3series. T

Rating for the PremiumContact™ 6: Test Winner


+ Μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος και εξαιρετική απόδοση σε βρεγμένες επιφάνειες 

+ Εξαιρερικά καλά κρατήματα σε βρεγμένο δρόμο 

+ Πολύ μεγάλη ασφάλεια χειρισμών του τιμονιού και σε στεγνό δρόμοFind your PremiumContact™ 6

Σχετικό περιεχόμενο

Εξειδίκευση στην αυτοκίνηση

Image

Από το 1995, η Continental έχει αναπτύξει σημαντικές κρίσιμες τεχνολογίες για πιο ασφαλή και πιο άνετη οδήγηση.

Διαβάστε Περισσότερα

Γερμανική τεχνολογία

Image

Όπως και οι εφευρέτες του πρώτου σχεδίου πέλματος ελαστικού στον κόσμο, η Continental επιδιώκει να αποδείξει αυτό το εφευρετικό πνεύμα με κάθε νέο προϊόν.

Διαβάστε Περισσότερα

Πρώτη Τοποθέτηση

Image

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες χρησιμοποιούν μόνο κορυφαία ελαστικά που ταιριάζουν με τα ανώτατα ποιοτικά πρότυπα.

Διαβάστε Περισσότερα

Βρείτε το ελαστικό σας

Ο ταχύτερος δρόμος για το τέλειο ελαστικό.