Προϊόντα για Επιβατικά / Βαν / 4x4

stage_image1_lg

Γιατί Continental

Δοκιμασμένα για την ασφάλειά σας

Ορισμός προτύπων στις προδιαγραφές.

Image

Πριν μπει στην παραγωγή, κάθε καινοτομία της Continental περνάει από εντατικές δοκιμές. Καθιερωμένες και νέες μέθοδοι δοκιμών μαζί εγγυώνται την καθημερινή καταλληλότητα.

Για την ασφάλειά σας, κάνουμε δοκιμές – σε όλον τον κόσμο.

Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς αποδεικνύουμε, ξανά και ξανά, ότι δεν υπάρχουν όρια στις δοκιμές των ελαστικών μας στους χώρους των δοκιμών μας, στις ΗΠΑ, τη Νέα Ζηλανδία, τη Σουηδία και την Ισπανία και, φυσικά, στο δικό μας αυτοκινητοδρόμιο δοκιμών στο Ανόβερο, το Contidrom – μια περιζήτητη πίστα αναφοράς και για ανεξάρτητους ειδικούς.

Καθένα από τα χειμερινά και θερινά ελαστικά από όλον τον κόσμο δοκιμάζεται σε όλες τις καιρικές συνθήκες και όλες τις οδικές επιφάνειες. Είναι αυτονόητο ότι όλες αυτές οι διαδικασίες γίνονται χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους δοκιμών και τεχνολογίες μετρήσεων. 

Κάθε χρόνο ελέγχονται 140.000 ελαστικά σε συνολική απόσταση που φτάνει τα 200 εκατομμύρια χιλιόμετρα. Μια διεθνής ομάδα με επαγγελματίες οδηγούς δοκιμών πραγματοποιεί περισσότερες από 67.000 δοκιμές – και διανύει ολόκληρο τον κόσμο 500 φορές πριν εγκριθεί οποιαδήποτε καινοτομία. Έτσι εξασφαλίζει η Continental ότι θα προσφέρει μόνο τις πιο ασφαλείς, τις πιο άνετες και τις πιο αξιόπιστες λύσεις για την αυτοκίνηση.

Image
Image

Το πρώτο πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα δοκιμής ελαστικών από την Continental.

Η Continental χρησιμοποιεί το σύστημα αυτοματοποιημένης ανάλυσης φρεναρίσματος σε κλειστό χώρο AIBA (Automated Indoor Braking Analyzer) 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο και ανεβάζει τις δοκιμές ελαστικών σε νέο επίπεδο. Μέσω μιας πλήρως αυτοματοποιημένης διαδικασίας που εκτελείται μέσα στην αίθουσα του Contidrom, ένα δοκιμαστικό όχημα χωρίς οδηγό επιταχύνει σε ταχύτητες μέχρι τα 120 km/h και μετά φρενάρει πάνω σε μεταβλητά οδοστρώματα, που μεταβάλλονται με υδραυλικά συστήματα και διαμορφώνονται με τυποποιημένες επικαλύψεις. Οι δοκιμές μπορούν να πραγματοποιούνται όλο τον χρόνο, σε βρεγμένες και στεγνές οδικές επιφάνειες, ακόμη και σε ξεχωριστή λωρίδα πάγου.

Χάρη στη δυνατότητα να εκτελεί δοκιμές ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες, η Continental μπορεί να προσφέρει την ακριβέστερη διαδικασία ελέγχου φρεναρίσματος στον κόσμο και να πετυχαίνει ακρίβεια 70% στην αναπαραγωγή των συνθηκών. Έτσι μπορείτε να νιώθετε ασφαλείς ότι τα ελαστικά σας θα σας προσφέρουν εξαίρετη απόδοση στο φρενάρισμα ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες της οδήγησης.