Προϊόντα για Επιβατικά / Βαν / 4x4

stage_image1_lg

Γιατί Continental

Το καλύτερο φρενάρισμα. Η καλύτερη τεχνογνωσία.

Η περιέργεια είναι η βασική κινητήρια δύναμή μας.

dd2_1847_adac_fsz_styrofoam_wall_rolling_resistance_08_2007_boedeker

Η Continental κατανοεί τους δρόμους του κόσμου – και πως να φρενάρει σε αυτούς. Κάθε μέρα, βάζουμε όλο το πάθος και την εμπειρία μας στην ανάπτυξη των καινοτομιών μας. Κατασκευασμένα μόνο με τα υψηλότερα ποιοτικά υλικά, θέτουμε πρότυπα με κάθε νέο προϊόν.

Πως; Εφαρμόζοντας τη γνώση των καινοτομιών μας σε κάθε νέο σχεδιασμό: Τα υψηλών επιδόσεων ελαστικά μας μας δίνουν βαθιά γνώση για τον τρόπο ανάπτυξης μιας πιο ασφαλούς οδηγικής εμπειρίας για καθημερινή χρήση. Τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στο Conti.eContact™ θα βοηθήσουν τα κανονικά αυτοκίνητα να είναι πιο αποδοτικά στο μέλλον. Η αρχή του ContiSeal™ άνοιξε τον δρόμο από το  τραπέζι σχεδίασης στο να είναι ασταμάτητο στο δρόμο. Μόλις μερικά παραδείγματα γιατί το Continental είναι ένα από τα Καλύτερα στο Φρενάρισμα.

Και μόνο ένας λόγος γι' αυτό: Δεν σταματάμε ποτέ την εξερεύνηση. 

Χρησιμοποιούμε cookie προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι θα σας παρέχουμε τη βέλτιστη δυνατή εμπειρία στη διαδικτυακή μας τοποθεσία. Κάνετε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα ή για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις που κάνατε σχετικά με τα cookie.