Προϊόντα για Επιβατικά / Βαν / 4x4

stage_image1_lg

Γιατί Continental

Πρώτη Τοποθέτηση

Μπορείτε να μας εμπιστευθείτε. Όπως κάνουν οι ειδικοί.

Image

Ξεκίνημα με την κορυφαία ποιότητα.

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες χρησιμοποιούν μόνο κορυφαία ελαστικά που ταιριάζουν με τα ανώτατα ποιοτικά πρότυπα. Στην Continental διασφαλίζουμε ότι τα ελαστικά μας θα καλύπτουν όλα τα πρότυπα, από τη μέγιστη ταχύτητα μέχρι το φρενάρισμα σε βρεγμένο και σε στεγνό οδόστρωμα, τον χειρισμό, την άνεση, το επίπεδο θορύβου και τη χιλιομετρική απόδοση.

Οι μηχανικοί μας εκτελούν περισσότερες από 100 διαφορετικές δοκιμές -καθώς και πολλές αρχικές δοκιμές ασφάλειας- για να διασφαλίσουν ότι κάθε ελαστικό πρώτης τοποθέτησης (ΟΕ) θα ταιριάζει τέλεια στο όχημα, είτε πρόκειται για σπορ αυτοκίνητο, βαν ή ηλεκτρικό όχημα. Μόνο το σωστό σετ ελαστικών εξασφαλίζει ότι οι επιδόσεις του αυτοκινήτου στο χαρτί μεταφράζονται σε επιδόσεις στον δρόμο.

Η ασφάλεια παίζει πάντα σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη των ελαστικών, όμως υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά των ελαστικών που πρέπει επίσης να προωθούνται. Αυτό περιλαμβάνει την επίλυση της παραδοσιακής σύγκρουσης συμφερόντων μεταξύ αντίστασης κύλισης και απόδοσης φρεναρίσματος, καθώς και την αντιμετώπιση πολλών άλλων τομέων όπου δύο συμφέροντα συγκρούονται.

Παρ' όλα αυτά, αντιμετωπίζοντας αυτές τις προκλήσεις κάθε μέρα, καταφέραμε να κερδίσουμε την έγκριση προμηθευτή πρώτης τοποθέτησης από διεθνείς κατασκευαστές αυτοκινήτων. Μία σαφής ένδειξη της εξαιρετικής ποιότητας του προϊόντος, η οποία έχει ως αποτέλεσμα η Continental να αναδειχτεί σε έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές εξοπλισμού πρώτης τοποθέτησης για αυτοκινητοβιομηχανίες από όλον τον κόσμο. Στην Ευρώπη, σχεδόν ένα στα τρία αυτοκίνητα βγαίνει από το εργοστάσιο φορώντας ελαστικά Continental. Αυτό μας καθιστά πρώτη επιλογή στην Ευρώπη μεταξύ όλων των κατασκευαστών ελαστικών.


Αν οι κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες εμπιστεύονται την Continental, μπορείτε να μας εμπιστεύεστε κι εσείς.


Επεξήγηση συμβόλων για ελαστικά Πρώτης Τοποθέτησης

Στοιχεία και αριθμοί

Image