Προϊόντα για Επιβατικά / Βαν / 4x4

New content item

Winter tires from Continental

VanContact™ A/S

Κέρδος με κάθε καιρό, ενισχυμένο με Γερμανική τεχνολογία.

VanContact™ A/S

Γενικής χρήσης

Βαν

M+S

Όλη η εποχή

Αλπικό

VanContact™ A/S

Έλεγχος με κάθε τρόπο, όλο τον χρόνο.

Γρήγορα Στοιχεία

Ελαστικά για κάθε εποχή, για βαν και μικρά μεταφορικά οχήματα.

  • Βελτιστοποιημένη απόδοση στο φρενάρισμα στο βρεγμένο και στην υδρολίσθηση

  • Υψηλή απόδοση σε χιονισμένες συνθήκες

  • Βελτιωμένος χειρισμός στη μετάβαση από στεγνούς σε χιονισμένους δρόμους

  • Μεγαλύτερη χιλιομετρική απόδοση και μειωμένη αντίσταση κύλισης

Εκκίνηση
VanContact™ A/S

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Βελτιστοποιημένη απόδοση στο φρενάρισμα στο βρεγμένο και στην υδρολίσθηση.

Περισσότερη αποστράγγιση σημαίνει αυξημένη πρόσφυση. Επομένως, το VanContact™ A/S είναι εφοδιασμένο με περισσότερες εγκοπές στο σύνολο του προφίλ, με πλατιές εγκάρσιες αυλακώσεις στον ώμο και το κέντρο, καθώς και με τρεις διαμήκεις αυλακώσεις κατά μήκος της περιφέρειας του ελαστικού. Αποτέλεσμα: εντυπωσιακό κράτημα σε βρεγμένους δρόμους και σε συνθήκες υδρολίσθησης.

Υψηλή απόδοση σε χιονισμένες συνθήκες.

Στους χιονισμένους δρόμους, το κρίσιμο είναι η αλληλεμπλοκή με την επιφάνειά τους. Για να διασφαλίζεται το μέγιστο επίπεδο πρόσφυσης, η κυματιστή δομή των πλευρών στις αυλακώσεις, σε συνδυασμό με ‘’κλιμακωτές’’ αυλακώσεις στο μέσο προσφέρουν εντυπωσιακό κράτημα.

Βελτιωμένος χειρισμός στη μετάβαση από στεγνούς σε χιονισμένους δρόμους.

Καθώς συνδέεται με την οδήγηση και το φρενάρισμα στις κάθε λογής συνθήκες, η καλή ισορροπία είναι πάντα κρίσιμη. Χάρη στη δομή άκαμπτης λωρίδας με ένωση των μπλοκ μεταξύ τους και το άκαμπτο περιφερειακό νεύρο χειρισμού, το VanContact™ A/S πείθει με τον πολύ καλό γενικό του χειρισμό.

Μεγαλύτερη χιλιομετρική απόδοση και μειωμένη αντίσταση κύλισης.

Με βάση το νέο εύρωστο μείγμα πέλματος και το βελτιστοποιημένο περίγραμμα, οι δυνατότητες ελέγχου του κόστους εκτείνονται προς δύο κατευθύνσεις: μεγαλύτερη χιλιομετρική απόδοση χάρη στον μικρότερο συντελεστή φθοράς και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου ως αποτέλεσμα της μειωμένης αντίστασης κύλισης.  

VanContact™ A/S

Ετικέτα Ελαστικών της Ε.Ε.

Οι τιμές της Ετικέτας Ελαστικών Ε.Ε. διαφέρουν ανάλογα με την διάσταση του ελαστικού. Οι τιμές της ετικέτας για περαιτέρω διαστάσεις ελαστικών φαίνονται στην γκάμα προϊόντων παρακάτω, αλλιώς κάντε κλικ στο "Εικονοσκόπιο Ετικέτας Ελαστικών Ε.Ε." για να βρείτε άμεσα τις τιμές Ετικέτας Ελαστικών Ε.Ε. για την δική σας διάσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ετικέτα Ελαστικών Ε.Ε. κάντε κλικ εδώ.

Εικονοσκόπιο Ετικέτας Ελαστικών Ε.Ε.


Γκάμα προϊόντων

16"
Διάσταση ελαστικού Δείκτης Φορτίου/Ταχύτητας Επιπλέον Φορτίο Προστασία ζάντας Παρατηρήσεις (OE) Παρατηρήσεις (π.χ. SSR) Κατανάλωση καυσίμου Πρόσφυση στο βρεγμένο Θόρυβος dB/επίπεδο
225/75 R 16 121/120R C B 72dB/2

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας. Μάθετε περισσότερα εδώ