Προϊόντα για Επιβατικά / Βαν / 4x4

stage_image1_lg

Ελαστικά Continental

ContiSilent™ – Λιγότερος εσωτερικός θόρυβος

Ήχος είναι και της σιωπής. Και μάλιστα, πολυτελής.

topic_intro_image1

Η τεχνολογία ContiSilent™ αναπτύχθηκε από την Continental με σκοπό την μείωση του θορύβου.

Γρήγορα Στοιχεία

  • Μειωμένος θόρυβος στο εσωτερικό σε κάθε οδική επιφάνεια.
  • Το ContiSilent™ λειτουργεί σε όλες τις καιρικές συνθήκες
  • Καμία αλλαγή σε άλλα χαρακτηριστικά της απόδοσης κατά την οδήγηση
  • Καμία αρνητική επίδραση στη χιλιομετρική απόδοση, στην ταχύτητα και στις δυνατότητες μεταφοράς φορτίων
  • Ίδιος τρόπος εφαρμογής και αποθήκευσης όπως στα συνήθη ελαστικά
topic_intro_image1

Σχετικά με την τεχνολογία

Λιγότερος θόρυβος, περισσότερη άνεση.

Η τεχνολογία ContiSilent™ αναπτύχθηκε από την Continental με σκοπό τη μείωση του θορύβου. Σχεδιάστηκε ώστε να μειώνει τον εσωτερικό θόρυβο στην καμπίνα  σε κάθε οδική επιφάνεια. Τα ελαστικά ContiSilent™ είναι εξοπλισμένα με εσωτερική ηχομονωτική στρώση από αφρό πολυουρεθάνης, που συνδέεται με συγκολλητική ουσία στην περιοχή του πέλματος. Η δομή του αφρού παραμένει σταθερή ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία.

Η τεχνολογία ContiSilent™ βοηθάει στη μείωση του θορύβου στο εσωτερικό των οχημάτων έως και 9 dB(A), ανάλογα με τον τύπο του ελαστικού, την ταχύτητα και την οδική επιφάνεια. Προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο για θερινά ελαστικά και είναι συμβατή με όλες τις συνήθεις ζάντες. Η απόδοση κατά την οδήγηση δεν επηρεάζεται και δεν υπάρχει αρνητική επίδραση στη χιλιομετρική απόδοση, στην ταχύτητα και στις δυνατότητες μεταφοράς φορτίων. Συνιστάται η εφαρμογή σε τέσσερις θέσεις.


topic_intro_image1

Τεχνικά χαρακτηριστικά

topic_intro_image1

Κάθε ελαστικό ContiSilent™ περιέχει πολυαιθερικό αφρό πολυουρεθάνης. Ο αφρός εφαρμόζεται σφικτά σε μια κολλητική στρώση στην εσωτερική επιφάνεια του πέλματος του ελαστικού.

topic_intro_image1

Ακόμη και κατά την οδήγηση με υψηλές ταχύτητες, τα ελαστικά ContiSilent™ μειώνουν τους θορύβους που προκαλούνται στο εσωτερικό του οχήματος εξαιτίας του δρόμου έως και κατά 9 dB(A). Το επίπεδο της μείωσης του εσωτερικού θορύβου εξαρτάται από τον τύπο του οχήματος, την ταχύτητά του και την οδική επιφάνεια.

Χρησιμοποιούμε cookie προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι θα σας παρέχουμε τη βέλτιστη δυνατή εμπειρία στη διαδικτυακή μας τοποθεσία. Κάνετε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα ή για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις που κάνατε σχετικά με τα cookie.