Προϊόντα για Επιβατικά / Βαν / 4x4

stage_image1_lg

Ελαστικά Continental

ContiSilent™ – Λιγότερος εσωτερικός θόρυβος

Ήχος είναι και της σιωπής. Και μάλιστα, πολυτελής.

topic_intro_image1

Η τεχνολογία ContiSilent™ αναπτύχθηκε από την Continental με σκοπό την μείωση του θορύβου.

Γρήγορα Στοιχεία

  • Μειωμένος θόρυβος στο εσωτερικό σε κάθε οδική επιφάνεια.
  • Το ContiSilent™ λειτουργεί σε όλες τις καιρικές συνθήκες
  • Καμία αλλαγή σε άλλα χαρακτηριστικά της απόδοσης κατά την οδήγηση
  • Καμία αρνητική επίδραση στη χιλιομετρική απόδοση, στην ταχύτητα και στις δυνατότητες μεταφοράς φορτίων
  • Ίδιος τρόπος εφαρμογής και αποθήκευσης όπως στα συνήθη ελαστικά

Σχετικά με την τεχνολογία

Λιγότερος θόρυβος, περισσότερη άνεση.

Η τεχνολογία ContiSilent™ αναπτύχθηκε από την Continental με σκοπό τη μείωση του θορύβου. Σχεδιάστηκε ώστε να μειώνει τον εσωτερικό θόρυβο στην καμπίνα  σε κάθε οδική επιφάνεια. Τα ελαστικά ContiSilent™ είναι εξοπλισμένα με εσωτερική ηχομονωτική στρώση από αφρό πολυουρεθάνης, που συνδέεται με συγκολλητική ουσία στην περιοχή του πέλματος. Η δομή του αφρού παραμένει σταθερή ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία.

Η τεχνολογία ContiSilent™ βοηθάει στη μείωση του θορύβου στο εσωτερικό των οχημάτων έως και 9 dB(A), ανάλογα με τον τύπο του ελαστικού, την ταχύτητα και την οδική επιφάνεια. Προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο για θερινά ελαστικά και είναι συμβατή με όλες τις συνήθεις ζάντες. Η απόδοση κατά την οδήγηση δεν επηρεάζεται και δεν υπάρχει αρνητική επίδραση στη χιλιομετρική απόδοση, στην ταχύτητα και στις δυνατότητες μεταφοράς φορτίων. Συνιστάται η εφαρμογή σε τέσσερις θέσεις.


Τεχνικά χαρακτηριστικά

topic_intro_image1

Κάθε ελαστικό ContiSilent™ περιέχει πολυαιθερικό αφρό πολυουρεθάνης. Ο αφρός εφαρμόζεται σφικτά σε μια κολλητική στρώση στην εσωτερική επιφάνεια του πέλματος του ελαστικού.

topic_intro_image1

Ακόμη και κατά την οδήγηση με υψηλές ταχύτητες, τα ελαστικά ContiSilent™ μειώνουν τους θορύβους που προκαλούνται στο εσωτερικό του οχήματος εξαιτίας του δρόμου έως και κατά 9 dB(A). Το επίπεδο της μείωσης του εσωτερικού θορύβου εξαρτάται από τον τύπο του οχήματος, την ταχύτητά του και την οδική επιφάνεια.