Προϊόντα για Επιβατικά / Βαν / 4x4

stage_image1_lg

Ελαστικά Continental

ContiForceContact™

Επόμενη έξοδος... Nürburgring.

tire_image1

Αυτοκίνητο

Θερινό

Σπορ

ContiForceContact™

Επόμενη έξοδος... Nürburgring.

Γρήγορα Στοιχεία

Οδήγηση στο όριο.

  • Μέγιστα όρια ευστάθειας με έξοχο χειρισμό σε συνθήκες βρεγμένου δρόμου.
  • Βέλτιστη ακρίβεια και μέγιστη πρόσφυση σε ακραίες συνθήκες οδήγησης.
  • Έξοχο κράτημα σε στεγνό οδόστρωμα.
tire_image1

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μέγιστα όρια ευστάθειας και εξαιρετικός χειρισμός σε συνθήκες βρεγμένου δρόμου.

Ο σχεδιασμός macro-block που χρησιμοποιείται στο ContiSportContact 5 P έχει πάει ένα επίπεδο παραπάνω με την προσθήκη πλατιών περιφερειακών αυλακώσεων στο κέντρο του πέλματος και αμφίδρομων αυλακώσεων αποστράγγισης στο εσωτερικό.

Εκκίνηση

Βέλτιστη ακρίβεια και μέγιστη πρόσφυση σε ακραίες συνθήκες οδήγησης.

Ο tried-and-tested σχεδιασμός των macro-block της Continental  με ανθεκτικά πλευρικά μπλοκ ώμου παρέχει εξαιρετική μετάδοση της ισχύος, ενώ οι εγκάρσιες αυλακώσεις διασφαλίζουν ότι το ελαστικό αγκαλιάζει την επιφάνεια του δρόμου. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικά ακριβές σύστημα διεύθυνσης και μέγιστη πρόσφυση κάτω από οριακές συνθήκες οδήγησης.

Εκκίνηση

Εξαιρετική πρόσφυση σε στεγνές επιφάνειες.

Η χημική ένωση της Continental με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας “Black Chilli” με ειδικές ρητίνες υψηλής πρόσφυσης εξασφαλίζει τη μέγιστη σύζευξη μεταξύ του ελαστικού και του οδοστρώματος στο μικρο-επίπεδο. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλή πρόσφυση σε στεγνές συνθήκες και σταθερά γρήγοροι χρόνοι γύρων.

Black_Chilia
tire_image1

Ετικέτα Ελαστικών Ε.Ε.

tire_image1

Οι τιμές της Ετικέτας Ελαστικών Ε.Ε. διαφέρουν ανάλογα με την διάσταση του ελαστικού. Οι τιμές της ετικέτας για περαιτέρω διαστάσεις ελαστικών φαίνονται στην γκάμα προϊόντων παρακάτω, αλλιώς κάντε κλικ στο "Εικονοσκόπιο Ετικέτας Ελαστικών Ε.Ε." για να βρείτε άμεσα τις τιμές Ετικέτας Ελαστικών Ε.Ε. για την δική σας διάσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ετικέτα Ελαστικών της Ε.Ε. κάντε κλικ εδώ.

Εικονοσκόπιο Ετικέτας Ελαστικών Ε.Ε.


Γκάμα προϊόντων

20"
Διάσταση ελαστικού Δείκτης Φορτίου/Ταχύτητας Επιπλέον Φορτίο Προστασία ζάντας Παρατηρήσεις (OE) Παρατηρήσεις (π.χ. SSR) Κατανάλωση καυσίμου Πρόσφυση στο βρεγμένο Θόρυβος dB/επίπεδο
255/35 ZR 20 (97Y) XL FR J E B 73dB/2
295/30 ZR 20 (101Y) XL FR J E B 75dB/2

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας. Μάθετε περισσότερα εδώ