Προϊόντα για Επιβατικά / Βαν / 4x4

stage_image1_lg

Βάλτε τώρα ελαστικά Continental.

TechArt

Turbo για την Turbo: TechArt Tuning για την Porsche

erfolgsstory_techart_01

1. Προκλήσεις

Η Porsche 911 Turbo είναι ένας θρύλος σε τέσσερις τροχούς

Η Porsche 911 Turbo είναι ένας θρύλος σε τέσσερις τροχούς, ένα πραγματικά ξεχωριστό αυτοκίνητο που είναι απόλυτα κορυφαίο. Όποιος θέλει να εφαρμόσει μέτρα βελτιστοποίησης για αυτό το όχημα θα πρέπει να γνωρίζει ακριβώς τι κάνει – κι εδώ έρχεται η TechArt. Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο του 2010, οι ειδικοί βελτιώσεων από το Leonberg παρουσίασαν το ολοκληρωμένο τους πρόγραμμα προσαρμογής για την τρέχουσα έκδοση facelift της 911 Turbo. Μετά από αυτό, μόνο μία πρόκληση παρέμεινε: Να αυξήσουν την απόδοση του οχήματος.

erfolgsstory_techart_02

Και σε αυτό το σημείο ξεκίνησε η στενή συνεργασία με την Continental. Προφανώς, περισσότερη απόδοση στον δρόμο είναι δυνατή μόνο με το σωστό επίπεδο πρόσφυσης. Και ούτως ή άλλως, η αντιμετώπιση νέων προκλήσεων ως ομάδα είναι πάντα δύο φορές διασκέδαση!

erfolgsstory_techart_03

2. Απόδοση

Περισσότερη ισχύς για την Turbo 

Περισσότερη ισχύς για την Turbo – αυτό είναι που το  TechArt TA 097/T2 κιτ επιδόσεων είναι υπεύθυνο να πετύχει. Οι μετατροπές στον κινητήρα ουσιαστικά περιλαμβάνουν τρία ειδικά, προσαρμοσμένα εξαρτήματα: το σπορ φίλτρο αέρα TechArt, το σετ πολλαπλής εξάτμισης TechArt και το σύστημα εξάτμισης "Sport" της TechArt. Οι τροποποιήσεις είναι ιδανικά εναρμονισμένες χάρη στο νέο προγραμματισμένο σύστημα διαχείρισης του κινητήρα.

erfolg_detailseite_forcecontact

Αυτό το κιτ επιδόσεων έχει σχεδιαστεί για να σας πάει κατ' ευθείαν στην λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας. Η αναβαθμισμένη Porsche 911 Turbo μετράει αβίαστα ως ένα από τα ταχύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο. Θα σας πάρει από τα μηδέν στα 100 km/h στα πρωτοφανή 2.9 δευτερόλεπτα και θα σπάσετε το φράγμα των 200 km/h μόλις 6.4 δευτερόλεπτα αργότερα. Η τελική ταχύτητα είναι επίσης συγκλονιστική: μόνο όταν χτυπήσετε τα 333 km/h το ταχύμετρο θα αρνηθεί να κινηθεί περαιτέρω.

Με επιδόσεις σαν αυτές, χρειάζεστε ένα πραγματικά ξεχωριστό ελαστικό. Το ContiForceContact είναι η βέλτιστη λύση εδώ. Καθώς αποτελεί το τέλειο μείγμα ελαστικού για χρήση στον δρόμο και στην πίστα, δεν χρειάζεται να συμβιβαστείτε όσον αφορά την απόλαυση οδήγησης ή την ασφάλεια σε υψηλές ταχύτητες. Αλλά το ελαστικό είναι επίσης ιδανικό για καθημερινή χρήση, που σημαίνει ότι μπορείτε να οδηγήσετε στο σπίτι μετά από την πίστα.

3. Επιτυχία

Το αποτέλεσμα είναι ένα όχημα που ηγείται εύκολα στον δρόμο.

Με την Porsche 911 Turbo, η TechArt και η Continental έχουν δείξει πόσο πολλή απόδοση μπορεί να προσφέρει ένα αυτοκίνητο όταν ένας βελτιωτής αυτοκινήτων και ένας κατασκευαστής ελαστικών συνεργαστούν στενά. Το αποτέλεσμα είναι ένα όχημα που ηγείται εύκολα στον δρόμο.

erfolgsstory_techart_04

Κινητήρας 3,8 λίτρων, εντυπωσιακοί 620 hp στις 6.400 rpm, εξαιρετική επιτάχυνση και μία εντυπωσιακή τελική ταχύτητα. Η μέγιστη λειτουργική ποιότητα συναντά την τέλεια δεξιοτεχνία – και το αποτέλεσμα είναι η πρωτοφανής απόδοση σε τόσο πολλά επίπεδα.