Προϊόντα για Επιβατικά / Βαν / 4x4

stage_image1_lg

Βάλτε τώρα ελαστικά Continental.

Brabus

Μία ιστορία επιτυχίας – Brabus και Continental

Image

1. Προκλήσεις

Άφθονη απόδοση και ατελείωτη δύναμη – αλλά πάντα με άνεση

Είτε πρόκειται για ένα smart-BRABUS Ultimate 112 με 112 HP, ένα Viano V8 με 425 HP, ένα GL 63 biturbo με 650 HP ή ακόμα και το Rocket με 800 HP και ένα απίστευτο 1,100 Nm ροπής (ηλεκτρονικά σφραγισμένης) – κάθε BRABUS SuperCar μπορεί να υπερηφανεύεται για τις απόλυτες επιδόσεις στην κατηγορία του. Αλλά και τα “ετοιματζίδικα” βελτιωμένα γρήγορα αυτοκίνητά της ηγούνται αυτών που έχουν να προσφέρουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες.

Image

Το ευρύ φάσμα των διαφορετικών οχημάτων, σε συνδυασμό με την τεράστια ποσότητα της ισχύος που παράγεται και τα πρόσθετα αξεσουάρ που αυξάνουν το απόβαρο, όλα υπόκεινται στα ελαστικά που χρησιμοποιούνται σε απαιτήσεις ειδικής απόδοσης και αντοχής.

Image

2. Απόδοση

Υψηλότερη απόδοση όλη την ώρα – πάντα το σωστό ελαστικό

Τα εσωτερικά τμήματα παραγωγής επιτρέπουν στην BRABUS να πετύχει κατακόρυφη διείσδυση που είναι μοναδικό γι΄αυτόν τον τομέα της βιομηχανίας. Οι ποιοτικές απαιτήσεις που θέτει η BRABUS στις δικές της εξελίξεις, στα εξαρτήματα και στα προϊόντα της δημιουργούν σημεία αναφοράς στον κλάδο των αυτοκινήτων.

Image

Με την Continental, η BRABUS έχει αποκτήσει έναν συνεργάτη στον τομέα της τεχνολογίας που διαθέτει και μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή σπορ προϊόντων υψηλής ποιότητας , αλλά και πάθος και γνώσεις όσον αφορά την τεχνολογία και τις επιδόσεις.

Μαζί, οι δύο εταιρείες εδραιώνουν τις γνώσεις τους στην ανάπτυξη και τη δοκιμή των καινούργιων ελαστικών Conti SportContact. Ο στόχος είναι η προώθηση τεχνολογιών και η κατασκευή υψηλών επιδόσεων, με δείκτη ταχύτητας ZRZ (>240 km/h) premium ελαστικών που είναι πάντα εξελιγμένα όσον αφορά την ακρίβεια του τιμονιού και τις ιδιότητες επιβράδυνσης. Αυτό διασφαλίζει την ασφαλή σπορ οδήγηση.

Image
Image

3. Επιτυχία

Η τεχνική πρόοδος ενώνει τα χέρια με την εποικοδομητική διαφωνία και την χρήσιμη συμβολή σε όλα τα επίπεδα ανάπτυξης. Όλα αυτά επιτυγχάνονται χωρίς να παραβλέπεται η κοινή αποστολή, η οποία είναι η ελεγχόμενη υψηλή απόδοση σε όλους τους τομείς (ταχύτητας), ανεξάρτητα από την κατηγορία του οχήματος. Η εταιρική σχέση συνεργασίας μεταξύ της BRABUS και της Continental είναι εξαιρετική. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Για να εγγυηθούν ότι αυτό θα παραμείνει έτσι στο μέλλον, οι δύο εταιρείες συνήψαν συμφωνία εταιρικής σχέσης στην IAA (Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου) 2011.