Προϊόντα για Επιβατικά / Βαν / 4x4

stage_image1_lg

Βάλτε τώρα ελαστικά Continental.

AC Schnitzer

Από τα 0 στα 100 km/h σε 6,9 δευτερόλεπτα, τελική ταχύτητα 235 km/h, 190 hp/140 kW καθαρής ισχύος

erfolgsstory_acschnitzer_01

1. Προκλήσεις

Απόλαυση στην οδήγηση με περιβαλλοντική συνείδηση: Η AC Schnitzer 99d

Από τα 0 στα 100 km/h σε 6,9 δευτερόλεπτα, τελική ταχύτητα 235 km/h, 190 hp/140 kW καθαρής ισχύος και μόλις 99g/km CO2 – είναι αυτό δυνατό; Δυναμισμός, μέγιστη οδηγική απόλαυση και, ταυτόχρονα, λιγότερες εκπομπές ρύπων είναι κάτι που κάθε όχημα BMW της σειράς που διατίθεται σήμερα  μπορεί να προσφέρει. Και αυτό είναι μία πραγματική πρόκληση που η φημισμένη εταιρεία βελτιώσεων αυτοκινήτων AC Schnitzer έχει αντιμετωπίσει με το 99d concept car της.

erfolgsstory_acschnitzer_02

Όπως πάντα, η πρόκληση ήταν να "ενσωματώσει" έναν υψηλό βαθμό σπορ συμπεριφοράς, αλλά αυτή τη φορά τέθηκε ένας άλλος στόχος με τουλάχιστον την ίδια προτεραιότητα: Να επιδείξει υπευθυνότητα για το περιβάλλον και, με τη σειρά του, να δώσει μια σύντομη προ-επισκόπηση του πως οι τάσεις θα μπορούσαν να αναπτυχθούν τις επόμενες δεκαετίες.

2. Απόδοση

Οδήγηση προσαρμοσμένη στις ανάγκες μας 

Η AC Schnitzer 99d χρησιμοποιεί τον πιο αποδοτικό κινητήρα diesel της BMW, ο οποίος προέρχεται από την έκδοση 320d EfficientDynamics. Οι βελτιωτές με έδρα το Aachen απλά άλλαξαν λιγάκι την απόδοση, αυξάνοντας την αρχική ιπποδύναμη από τους 163 hp στους 190 hp.

erfolgsstory_acschnitzer_03

Έξυπνη μείωση βάρους

Το όχημα είναι κατά 230 kg ελαφρύτερο – απίστευτο, χάρη σε μία συστηματική αντίληψη ελαφριάς κατασκευής. Μία μπαταρία ιόντων λιθίου και υλικά όπως ο άνθρακας, το μαγνήσιο και το τιτάνιο έχουν όλα βοηθήσει για να επιτευχθεί αυτή η δραματική μείωση του βάρους. Καμία άλλη σειρά της BMW διαθέτει ελαφρύτερο όχημα!

Επαναστατική μείωση βάρους

Επιπλέον 35 kg έχουν εξοικονομηθεί, προερχόμενα από τα μέρη που συνδέονται άμεσα με τα ελαστικά. Υλικά από την αεροδιαστημική βιομηχανία, καθώς και προσαρμοσμένα προϊόντα όπως τα τέσσερα-πιστόνια της AC Schnitzer, ο υψηλής απόδοσης, ελαφρύς εξοπλισμός πέδησης με σύστημα ανάκλησης για τον μπροστινό άξονα και οι ενός-τμήματος, υψηλής αντοχής, τύπου VIII σφυρηλατημένες ζάντες με μπουλόνια από τιτάνιο, διασφαλίζουν τόσο το χαμηλό βάρος όσο και την μέγιστη ευελιξία.

erfolgsstory_acschnitzer_05

Και η Conti στο παιχνίδι

Το Continental BLUECO είναι μία ειδική αντίληψη ανάπτυξης για την AC Schnitzer 99d. Αυτή η αναβάθμιση του ContiSportContact 5P εξασφαλίζει βέλτιστη αντίσταση κύλισης, υψηλή ικανότητα στις στροφές και χαρακτηρισμό ταχύτητας ZR για πάνω από 240 km/h. 

3. Επιτυχία

Χωρίς συμβιβασμούς

Βελτιωμένη αεροδυναμική, μειωμένο βάρος, λιγότερη τριβή – και όμως κανένας συμβιβασμός στην οδηγική απόλαυση που εκτιμούν οι πελάτες της AC Schnitzer για περισσότερα από 20 χρόνια. Η πρόκληση έγινε δεκτή και οι στόχοι επιτεύχθηκαν! Και τα αποτελέσματα ήταν τόσο επιτυχημένα που η AC Schnitzer έπρεπε να δημιουργήσει ένα νέο όνομα για αυτή την πρωτοποριακή ιδέα: "Αποτελεσματική Απόδοση".

erfolgsstory_acschnitzer_06

Εστιάζοντας στα ουσιώδη χωρίς συμβιβασμούς στα extras: Φυσικά, η 99d είναι εξοπλισμένη με τα πάντα, από μονάδες ασφαλείας όπως αερόσακοι και ESC, μέχρι διασυνδέσεις πολυμέσων (π.χ. για τη σύνδεση του υπολογιστή και του iPhone).

Πετρελαιοκινητήρας 3,8 λίτρων για πάνω από 100 χιλιόμετρα. Δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά αυτό είναι. Απλά είναι κρίμα που αυτό το όνειρο έχει πραγματοποιηθεί μόνο μία φορά, διότι το concept car δημιουργήθηκε ως τεχνολογικό έκθεμα και δεν είναι προς πώληση.