Προϊόντα για Επιβατικά / Βαν / 4x4

stage_image1_lg

Βάλτε τώρα ελαστικά Continental.

ABT

ABT και Continental. Για την ABT, ήταν πάντα θέμα ιπποδύναμης

Αρχικά ιδρύθηκε το 1896 ως κατάστημα πεταλωτή, και σήμερα η οικογενειακή επιχείρηση με έδρα το Kempten (Γερμανία) και διοικούμενη από τον Hans-Jürgen Abt αντιπροσωπεύει την βελτίωση οχημάτων υψηλών επιδόσεων. Η εταιρεία από την περιοχή Allgäu κατέχει ηγετική θέση στον τομέα βελτιώσεων των οχημάτων Audi, VW, Seat και Škoda παγκοσμίως. Με πολυετή εμπειρία στα ελίτ μηχανοκίνητα αθλήματα, η ABT προσφέρει την τέλεια μίξη ισχύος και ευστάθειας για συναρπαστική οδήγηση μεγάλης διάρκειας. Στην πορεία, η πρώτη προτεραιότητα της εταιρείας έγινε να βγάζει την καλύτερη πλευρά του κάθε οχήματος –  είτε βελτιστοποιώντας τα συστήματα διαχείρισης του κινητήρα και παίρνοντας περισσότερη ισχύ από τον Έλεγχο Κινητήρα ABT, είτε προσθέτοντας σχεδιαστικά πακέτα στο αμάξωμα, σπορ ζάντες, και συστήματα εξάτμισης για να δώσουν στα οχήματα μία πιο σπορ και δυναμική εμφάνιση.

Image
Image

1. Προκλήσεις

Απόδοση στο όριο, με σταθερή ματιά στην οδηγική απόλαυση

Η ABT είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες μηχανοκίνητου αθλητισμού στη Γερμανία. Πολυάριθμες νίκες και πρωταθλήματα υπογραμμίζουν την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει η εταιρεία στην μηχανοκίνηση. Η γνώση αυτή επιτρέπει στην ABT να προσφέρει δυναμική οδηγική απόλαυση και έχει εδραιώσει την εταιρεία στους δρόμους της Γερμανίας. 

Image

Τα σημερινά σπορ αυτοκίνητα ήδη φτάνουν τα όρια του τι είναι τεχνικά εφικτό. Στην ABT είναι όλα σχετικά με την βελτιστοποίηση και την απόδοση, καθώς και την παροχή σπορ οδηγικής απόλαυσης – με παράδειγμα την ABT R8 5.2 FSI (με ισχύ 600 HP), η οποία φέρνει δύναμη και ισορροπία στον δρόμο. 

Image

2. Απόδοση

Η τελευταία λέξη στην πρόοδο της τεχνολογίας

Και οι δύο εταιρείες συνεργάζονται στενά για την ανάπτυξη και δοκιμή των ελαστικών για να διασφαλιστεί ότι είναι τα πλέον κατάλληλα για τις απαιτήσεις των σχετικών χαρακτηριστικών του οχήματος.

Image

Οι μηχανικοί και οι τεχνικοί στην ABT και την Continental μοιράζονται συνεχώς την τεχνογνωσία τους, ώστε να μπορούν από κοινού να συνεχίσουν την τελειοποίηση των ιδιοτήτων των ελαστικών –  είτε πρόκειται για το φρενάρισμα σε βρεγμένη επιφάνεια, τα χαρακτηριστικά κατά την στροφή, ή την ακρίβεια και την ευελιξία όταν λειτουργούν κοντά στα όριά τους. Για παράδειγμα, ένα ABT RS3 (470 HP) είναι ικανό να φτάσει την τελική ταχύτητα των 285 km/h μόνο με ελαστικά ContiSportContact 5P.

Image

3. Επιτυχία

Επιτυχίες στο παρελθόν, οράματα για το μέλλον

Χάρη στις κοινές προσπάθειες και την συνεχή ανταλλαγή γνώσεων και πληροφοριών που υπάρχει μεταξύ ABT και Continental για πολλά χρόνια, τα χαρακτηριστικά των ελαστικών για οχήματα υψηλών επιδόσεων διαρκώς βελτιώνονται και τελειοποιούνται.

Η συνεργασία αυτή έχει ως αποτέλεσμα το ιδανικό ταίριασμα των ελαστικών επιδόσεων για οχήματα σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων και για όλες τις εφαρμογές.