Προϊόντα για Επιβατικά / Βαν / 4x4

stage_image1_lg

Βάλτε τώρα ελαστικά Continental.

Ελαστικά θερινά - χειμερινά - για όλες τις εποχές

Πότε χρειάζεστε θερινά ελαστικά, πότε χειμερινά και πότε για όλες τις εποχές;

Η Continental συνιστά εμφατικά να χρησιμοποιείτε το κατάλληλο ελαστικό για κάθε εποχή. Αυτό σημαίνει να χρησιμοποιείτε θερινά ελαστικά τη ζεστή εποχή του χρόνου και χειμερινά ελαστικά κατά την ψυχρή περίοδο. Έτσι έχετε τη μέγιστη απόδοση σε θέματα ασφάλειας και κόστους με όλες τις καιρικές συνθήκες. Τα ελαστικά για όλες τις εποχές δεν μπορούν να προσφέρουν τη βέλτιστη απόδοση με όλες τις καιρικές συνθήκες.

Πρακτικός κανόνας: Θερινά ελαστικά μεταξύ Πάσχα και Οκτωβρίου.

Πότε χρειάζεστε θερινά ελαστικά;

Όταν ο καιρός ζεσταίνει (θερμοκρασίες πάνω από 7°C) συνιστούμε εμφατικά να χρησιμοποιείτε θερινά ελαστικά. Μόνο τα θερινά ελαστικά μπορούν να εγγυηθούν υψηλό επίπεδο πρόσφυσης σε βρεγμένους και στεγνούς δρόμους με τα ειδικά σχέδια και μείγματα πέλματος. Τα θερινά ελαστικά προσφέρουν επίσης υψηλή ευστάθεια κατά την οδήγηση στις στροφές και βέλτιστη χιλιομετρική απόδοση στις θερμοκρασίες του καλοκαιριού.

Πότε χρειάζεστε χειμερινά ελαστικά;
article_66w_image1

Καθώς πλησιάζει ο χειμώνας, οι οδηγοί θα πρέπει να αρχίσουν να κάνουν τον προγραμματισμό τους για όσες εκπλήξεις μπορεί να κρύβουν οι επερχόμενες κακοκαιρίες. Αν χρειαστεί να πειστείτε, απλώς ακούστε τους μετεωρολόγους στο δελτίο καιρού. Προβλέπουν ότι σε άλλες περιόδους θα υπάρχουν χιόνια, σε άλλες πάγοι και άλλες θα είναι ξηρές. Για να αντιμετωπίσετε αυτό το μείγμα διαφορετικών οδικών συνθηκών συνιστώνται με έμφαση τα χειμερινά ελαστικά.


Όταν λοιπόν πλησιάζει ο χειμώνας και το θερμόμετρο πέσει στους 7 °C – έχει έρθει η ώρα να βγάλετε τα θερινά ελαστικά για να ξεκουραστούν. Οι δρόμοι θα είναι κρύοι, βρεγμένοι και ολισθηροί και, στις συνθήκες αυτές, τα χειμερινά ελαστικά προσφέρουν πολύ καλύτερο κράτημα από τα θερινά ελαστικά. Για την ασφάλειά σας, είναι καλή ιδέα να βάλετε τα χειμερινά ελαστικά της Continental πριν από την ψυχρή περίοδο.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των χειμερινών ελαστικών με μεγαλύτερο πλάτος τον χειμώνα;

Σε στεγνούς και σε βρεγμένους δρόμους, αλλά και στο πατημένο χιόνι, τα χειμερινά ελαστικά με μεγαλύτερο πλάτος προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα χειμερινά ελαστικά με το σύνηθες πλάτος. Τα πλατιά χειμερινά ελαστικά βελτιώνουν τα χαρακτηριστικά ασφαλείας χάρη στα καλύτερα χαρακτηριστικά οδήγησης. 

Η Continental συνιστά: Επιλέξτε για τα χειμερινά σας ελαστικά ίδιο ή μεγαλύτερο πλάτος από τα θερινά ελαστικά σας. 

wider_winter_tires
Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα ελαστικά για όλες τις εποχές.

Συνιστούμε εμφατικά να χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα ελαστικά για κάθε εποχή. Αυτό σημαίνει να χρησιμοποιείτε θερινά ελαστικά τη ζεστή εποχή του χρόνου και χειμερινά ελαστικά κατά την ψυχρή περίοδο. Έτσι έχετε τη μέγιστη απόδοση σε θέματα ασφάλειας και κόστους με όλες τις καιρικές συνθήκες.

article_66w_image1