Προϊόντα για Επιβατικά / Βαν / 4x4

stage_image1_lg

Τεχνολογία

Το νέο ContiComfortKit

Σφραγίζει τρυπήματα ελαστικών με το πάτημα ενός κουμπιού

topic_intro_image1

Το ContiKomfortKit είναι μία ασφαλής και εύχρηστη λύση η οποία βγάζει τους οδηγούς γρήγορα από τη δύσκολη θέση που επιφέρει ένα τρυπημένο ελαστικό.

Γρήγορα Στοιχεία

  • Το τρύπημα εξουδετερώνεται με το πάτημα ενός κουμπιού
  • Μόνο λίγα, εύκολα βήματα
  • Χωρίς ανάγκη αφαίρεσης και αντικατάστασης της εσωτερικής βαλβίδας
  • Καμία επαφή του δέρματος με το υλικό στεγανοποίησης
  • Φωτίζει στο σκοτάδι
  • Απλό, καθαρό και ασφαλές στη χρήση
topic_intro_image1

Σχετικά με την τεχνολογία

Το σετ βλαβών που δίνει τη λύση.

Η Continental, ο κορυφαίος Γερμανικός ειδικός στα σασί και τα ελαστικά, έχει επινοήσει μια ασφαλή και πρακτική λύση που εύκολα βγάζει τους αυτοκινητιστές από επικίνδυνες καταστάσεις που προκαλούνται από σκασμένα ελαστικά. Το ContiComfortKit της Continental είναι ένα πρωτοπόρο σετ αντιμετώπισης βλαβών που θα σας επαναφέρει στο δρόμο εύκολα και αποτελεσματικά.


Μέγιστη ευκολία

Η συσκευασία επισκευής βλάβης ζυγίζει μόνο δυόμιση κιλά και αποτελείται από ένα μικρό κουτί, περίπου  24 εκ (9.5 ίντσες) μάκρους, 18 εκ (7 ίντσες) φάρδους και σχεδόν 10 εκ (4 ίντσες) ύψους. Μαζεμένο στο εσωτερικό του, βρίσκεται ένας συμπιεστής και το υλικό στεγανοποίησης του ελαστικού. Δεν είναι απαραίτητο ούτε να ανοίξετε το κουτί προκειμένου να σφραγίσετε το ελαστικό και να μεταφέρετε το αυτοκίνητο στο κοντινότερο συνεργείο. Απλά, το σωληνάκι συνδέεται με τη βαλβίδα του ελαστικού, και το καλώδιο παροχής ρεύματος συνδέεται στην υποδοχή του αναπτήρα. Το υλικό στεγανοποίησης μαζί με τον αέρα ρέει μέσα στο ελαστικό και η οδήγηση μπορεί να συνεχιστεί.


topic_intro_image1

Δοκιμές & Παραγγελία

Το σετ βλαβών που δίνει τη λύση.

Στο τεύχος αρ. 24 – 2005, το Γερμανικό περιοδικό αυτοκινήτων Autobild έθεσε διάφορες μάρκες και τύπους συσκευασιών επισκευής βλαβών έκτακτης ανάγκης σε δοκιμές (συμπερ. σπρέι, σωλήνων και συμπιεστών).

Τις καλύτερες επιδόσεις στη δοκιμή είχε το ContiComfortKit της Continental το οποίο ήταν το μοναδικό που έλαβε τον χαρακτηρισμό "Υποδειγματικό".

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή τη δοκιμή, μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα του "Auto Bild" (στα Γερμανικά)...

Δωρεάν Download της αναφοράς της δοκιμής σε μορφή pdf (στα Γερμανικά, 161 KB) ...

Ανακεφαλαίωση: "Λειτουργεί γρήγορα, έρχεται με ακριβείς οδηγίες και φωτίζεται ακόμα και στο σκοτάδι."

Μπορείτε να παραγγείλετε το ContiComfortKit σε οποιοδήποτε κατάστημα του δικτύου Continental