Continental WinterContact TS 860 S ™

To εξελιγμένο χειμερινό ελαστικό για σπορ οδήγηση και υψηλές αποδόσεις

15/01/2020

Continental WinterContact TS 860 S ™

Continental WinterContact TS 860 S

To εξελιγμένο χειμερινό ελαστικό για σπορ οδήγηση και υψηλές αποδόσεις.

Αθήνα, 14 Ιανουαρίου 2020. Το εξελιγμένο χειμερινό WinterContact TS 860 S ™ διαθέτει η Continental, ανταποκρινόμενη στις ποικίλες ανάγκες κατασκευαστών και οδηγών αυτοκινήτων υψηλής απόδοσης, για ένα ελαστικό με χαρακτηριστικά sport οδήγησης, που απευθύνεται σε σπορ οχήματα και πολυτελείς λιμουζίνες μεγάλης ιπποδύναμης. Το υψηλής απόδοσης WinterContact TS 860 S αντικατέστησε 2, επίσης, κορυφαία χειμερινά ελαστικά, το ContiWinterContact TS 830 P και το  WinterContact TS 850 P, τα οποία, στο παρελθόν, σκόραραν top βαθμολογίες σε πολλά ανεξάρτητα tests περιοδικών και auto clubs, ενώ ήταν και αυτά πολύ δημοφιλή στις αυτοκινητοβιομηχανίες, ως ελαστικά πρώτης τοποθέτησης.

Ο σχεδιασμός του WinterContact TS 860 S ™  επικεντρώνεται στις μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος, στην ακρίβεια του χειρισμού στον στεγνό δρόμο, καθώς και στις κορυφαίες ιδιότητες χειρισμού στο χιόνι. Εξειδικευμένο στη χειμωνιάτικη χρήση, το TS 860 S™ πετυχαίνει μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος, χάρη σε μια διευρυμένη ζώνη χάραξης στο κέντρο του πέλματος, η οποία προσφέρει μεγάλη επιφάνεια, μέσω της οποίας αναπτύσσεται η πρόσφυση. Αντίστοιχα, η στιβαρή και φαρδιά χάραξη του «ώμου» του ελαστικού προσφέρει μέγιστη πρόσφυση, για απόκριση ακριβείας στο τιμόνι, ενώ η πρωτοποριακή χάραξη του πέλματος, με τα πολλά αυλάκια, «κουμπώνει» στο χιόνι, επιτρέποντας τη σπορ οδήγηση ακόμη και στους χειμωνιάτικους δρόμους, που συναντάμε σε περιοχές της Ελλάδας, με μέσο όρο θερμοκρασίας κάτω από 7°C.

Το WinterContact TS 860 S ™ έχει περάσει με επιτυχία τις δοκιμές στο χιόνι, για το σύμβολο        “3 peak mountain snowflake” το οποίο δείχνει ότι το ελαστικό καλύπτει τα κριτήρια απόδοσης για απαιτητική οδήγηση σε χιονισμένο οδόστρωμα. Ακόμη, σε επίπεδο ετικέτας EU (Tire Label), το ελαστικό πέτυχε βαθμολογία Group C, για την πρόσφυση στο βρεγμένο, και ανάλογα με τις προδιαγραφές,  βαθμολογία Group B, C ή E για την αντίσταση κύλισης.  Σε επίπεδο θορύβου, το ελαστικό είναι πολύ αθόρυβο και έλαβε το σύμβολο με 2 μαύρες μπάρες.

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κ. Γιώργο Κουταλιέρη, Marketing / PR /BA/ B2B Sales, EMA A.E., τηλ. 210 62 90 219, email: koutalieris@ema.gr

κ. Γιώργος Κουταλιέρης, Marketing / PR /BAB2B Sales, EMA A.E.email: koutalieris@ema.gr