Το PremiumContact 6 κατατάχθηκε ως ελαστικό «ισορροπημένης κορυφαίας απόδοσης»

AutoBild Sportscars

09/09/2019

AutoBild Sportscars

AutoBild Sportscars: Το PremiumContact 6 κατατάχθηκε ως ελαστικό «ισορροπημένης κορυφαίας απόδοσης»

Το θερινό ελαστικό από την Continental πετυχαίνει τον καλύτερο δυνατό «υποδειγματικό» βαθμό στη δοκιμή του AutoBild Sportscars

Η δοκιμή περιλάμβανε έντεκα ελαστικά διαστάσεων 245/45 R 18

Ανόβερο, 8 Μαρτίου 2019. Στο τελευταίο του τεύχος (4/19), με τον τίτλο «Pitstop», το περιοδικό AutoBild Sportscars παρουσιάζει την τελευταία δοκιμή θερινών ελαστικών. Από τα έντεκα ελαστικά διαστάσεων 245/45 R 18 της δοκιμής, το PremiumContact 6 της Continental έλαβε την καλύτερη βαθμολογία: «υποδειγματικό». Οι δημοσιογράφοι συνόψισαν τα ευρήματά τους ως εξής: «Ένα ελαστικό ισορροπημένης κορυφαίας απόδοσης που προσφέρει εντυπωσιακή δυναμική απόδοση σε βρεγμένα και στεγνά οδοστρώματα, σταθερό και εύκολο χειρισμό σε βρεγμένα και στεγνά οδοστρώματα, ακριβή απόκριση κατεύθυνσης σε βρεγμένα οδοστρώματα και μικρές αποστάσεις πέδησης σε βρεγμένα και στεγνά οδοστρώματα».

Το PremiumContact 6 κατέγραψε υψηλές βαθμολογίες στα κριτήρια που σχετίζονται με την ασφάλεια και συγκεκριμένα: Στις δοκιμές πέδησης σε στεγνά οδοστρώματα, υδρολίσθησης και χειρισμού σε βρεγμένο οδόστρωμα, έλαβε καλή και πολύ καλή βαθμολογία, καθώς έθεσε τις βάσεις για την καλύτερη βαθμολογία που απονέμει το περιοδικό.

Το PremiumContact 6 είναι θερινό ελαστικό κατάλληλο για επιβατικά αυτοκίνητα και SUV για μοντέλα κατηγορίας κόμπακτ και άνω. Η γκάμα περιλαμβάνει επί του παρόντος 120 παραλλαγές με έγκριση ταχύτητας έως 300 km/h. Το PremiumContact έχει εγκριθεί από μεγάλο αριθμό διακεκριμένων κατασκευαστών αυτοκινήτων για εργοστασιακή τοποθέτηση.