Προϊόντα για Επιβατικά / Βαν / 4x4

stage_image

Media Services

Βραβείο «Κατασκευαστή Ελαστικών της Χρονιάς 2017» από το “Tire Technology International”.

21/02/2017
TTA2017

Αθήνα, 20 Φεβρουαρίου 2017. Με το βραβείο του “Κατασκευαστή ελαστικών της Χρονιάς 2017” διακρίθηκε πρόσφατα ο  οίκος Continental AG, από τη Βρετανική εμπορική επιθεώρηση, “Tire Technology International”, στο πλαίσιο της έκθεσης Tire Technology Expo 2017, στο Ανόβερο. Με αυτήν την τιμητική διάκριση, η επιτροπή των 27 κριτών, από την Ευρώπη, την Ιαπωνία, την Ινδία και τις ΗΠΑ, αναγνώρισε τις εξαιρετικές επενδύσεις της Continental στον τομέα Έρευνας και Ανάπτυξης, Δοκιμών και Εξοπλισμού Παραγωγής.

 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτήν τη διάκριση, καθώς αναγνωρίζονται οι προσπάθειές μας σε σημαντικά projects τεχνολογίας και καινοτομίας, τα οποία υλοποιήσαμε προσηλωμένοι στον στόχο του Vision Zero, δηλαδή τη δέσμευσή μας για μηδενικά οδικά ατυχήματα παγκοσμίως, μέχρι το 2025», δήλωσε ο Nikolai Setzer, μέλος του ΔΣ της Continental AG. «Η εταιρεία αποτελεί τον τέταρτο μεγαλύτερο κατασκευαστή ελαστικών διεθνώς, με πωλήσεις άνω των 10€ δις. Την ίδια στιγμή, η βράβευση, ως ο πλέον καινοτόμος κατασκευαστής ελαστικών, παρέχει επιπλέον κίνητρα στους 50.000 εργαζόμενους της Continental, να συνεχίσουν σε αυτόν τον δρόμο, βήμα-βήμα».

 

Ανάμεσα στις καινοτομίες που έπεισαν τους κριτές να απονείμουν το βραβείο, ήταν η έναρξη λειτουργίας του Κέντρου Τεχνολογίας Υψηλών Επιδόσεων στο Korbach, το project Taraxagum, που σχετίζεται με την κατασκευή του ερευνητικού κέντρου στο Anklam της Γερμανίας, για τη βιομηχανική παραγωγή ελαστικών από ρίζες πικραλίδας, και την παραγωγή του πρώτου στην ιστορία ελαστικού για φορτηγά, με πέλμα από καουτσούκ πικραλίδας. Οι κριτές, επιπλέον, ανέφεραν την λειτουργία του κέντρου R&D για ελαστικά αγροτικών μηχανημάτων, στο Lousado της Πορτογαλίας αλλά και την επέκταση της παραγωγής ελαστικών Continental για φορτηγά, στο Otrokovice στην Τσεχία.

 

Στο πλαίσιο της επίτευξης του στόχου Vision Zero 2025, η Continental έχει επενδύσει περισσότερα από 3€ δις στην κατασκευή διαφόρων τεχνολογικά προηγμένων μονάδων παραγωγής ανά τον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι για πρώτη φορά το 2016, η Continental, σε επίπεδο παγκόσμιας παραγωγής, ξεπέρασε τα 150.000.000 ελαστικά για επιβατικά οχήματα και ελαφρά φορτηγά. 

Επικοινωνία
Γιώργος Κουταλιέρης

Υπεύθυνος  Marketing, Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

ΕΜΑ Α.Ε.

Γαλήνης 17

14564 Κηφισιά, Αθήνα

+30 210 6290 260

+30 210 6290 250

Χρησιμοποιούμε cookie προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι θα σας παρέχουμε τη βέλτιστη δυνατή εμπειρία στη διαδικτυακή μας τοποθεσία. Κάνετε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα ή για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις που κάνατε σχετικά με τα cookie.