Προϊόντα για Επιβατικά / Βαν / 4x4

stage_image1_lg

Vision Zero

Αντίστροφη μέτρηση μέχρι το μηδέν.

Πως η Continental αναμορφώνει το μέλλον της καθημερινής οδήγησης.

Η Continental υπήρξε πρωτοπόρος στην οδική ασφάλεια για πάνω από 140 χρόνια. Σήμερα, η εταιρεία πηγαίνει αυτή την αξίωση στο επόμενο επίπεδο: Με το Vision Zero (Μηδέν ατυχήματα - Μηδέν τραυματισμοί).


Εκκίνηση

Η εξέλιξη από το βέλτιστο φρενάρισμα στα μηδενικά ατυχήματα και στους μηδενικούς τραυματισμούς.

Ως ένας από τους μεγαλύτερους ειδικούς στην ασφάλεια παγκοσμίως, η Continental έχει θέσει έναν φιλόδοξο στόχο που πρέπει να επιτευχθεί σε τρία διαδοχικά στάδια: να εξελίξει το βέλτιστο φρενάρισμα στα μηδενικά ατυχήματα, στους μηδενικούς τραυματισμούς και στους μηδενικούς θανάτους. Κι έχει καλή εξήγηση γι' αυτό.Μόνο η Continental γνωρίζει ολόκληρη την διαδικασία φρεναρίσματος με κάθε λεπτομέρεια – από το πεντάλ μέχρι το ελαστικό.

Η οδική ασφάλεια ξεκινά όταν τα ελαστικά αγγίξουν το έδαφος. Φημισμένη για την εξαιρετική τεχνογνωσία ελαστικών, η Continental βελτιώνει την οδική ασφάλεια σε όλον τον κόσμο για πάνω από έναν αιώνα. Επομένως, θέλουμε να ενημερώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους οδηγούς για τα οφέλη της ασφάλειας από την χρήση ελαστικών υψηλής τεχνολογίας φουσκωμένα στην σωστή πίεση και με επαρκές βάθος πέλματος.

Εκτός από τα καινοτόμα προϊόντα των ελαστικών του, ο όμιλος Continental (Continental Automotive Group) έχει ήδη αναπτύξει τεχνολογίες που αλλάζουν το παιχνίδι, οι οποίες μπορούν να βρεθούν σήμερα στα περισσότερα σύγχρονα αυτοκίνητα: ABS, ESC και EBA, για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Με τη συνεχιζόμενη άνοδο των ευφυών αυτοκινήτων, υπάρχουν περισσότερες δυνατότητες από ποτέ να επιτευχθεί το Vision Zero.

Η Continental είναι υπερήφανη για την παροχή ολιστικής εξειδίκευσης στις βασικές τεχνολογίες για περισσότερη οδική ασφάλεια – ανοίγοντας τον δρόμο για το Vision Zero.