Προϊόντα για Επιβατικά / Βαν / 4x4

stage_image1_lg

Χορηγίες

Χορηγίες Ποδοσφαίρου

Συμπαίκτης στο ποδόσφαιρο για πολλές γενιές.

Από την πρώτη της ανάμιξη σε ποδοσφαιρικές χορηγίες το 1995 (στο UEFA Champions League™), η Continental έχει διευρύνει την δέσμευσή της στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. 

sponsoring_02-Image

Η επωνυμία Continental ήταν πάντα συνώνυμη με τον συνδυασμό του ελεγχόμενου ενθουσιασμού και της ασφαλούς άμυνας. Όπως συμβαίνει και στο ίδιο το ποδόσφαιρο, εγγυόμαστε τη συναρπαστική απόδοση στην κίνηση με την τέλεια στρατηγική. Η χορηγική στρατηγική μας έχει εξελιχθεί πολύ και συμπεριλαμβάνει τώρα τη χορηγία σε εθνικές ομάδες, καθώς και σε παγκόσμια πρωταθλήματα και διοργανώσεις όπως οι προκριματικοί αγώνες της UEFA™, το UEFA EURO™ και βέβαια, το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου, το FIFA World Cup™. 

Δεν σταματάμε όμως στα μεγάλα παιχνίδια. Ούτε διαχωρίζουμε τα φύλα. Ως ένας από τους πρώτους ενεργούς χορηγούς του διεθνούς γυναικείου ποδοσφαίρου, η Continental υποστηρίζει ομάδες από τις ΗΠΑ, το ΗΒ και την Ιρλανδία σε αυτό το κάποτε αποκλειστικά ανδροκρατούμενο πεδίο.


sponsoring_04-Image

Όλα αυτά μαζί αποδεικνύουν ένα σημαντικό στοιχείο: η έντονη παρουσία μας στο ποδόσφαιρο δεν είναι μια απλή τοποθέτηση προϊόντων αλλά αποτέλεσμα του πραγματικού πάθους της Continental για τον αθλητισμό. Το 2005 μάλιστα, ξεκινήσαμε τη διαδικτυακή πλατφόρμα www.contisoccerworld.com, όπου όλη μας η δέσμευση και οι πληροφορίες σχετικά με το ποδόσφαιρο είναι συγκεντρωμένα. 

Για παράδειγμα, υπάρχουν όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το UEFA EURO 2016™ στη Γαλλία που θα αποτελέσει τη νέα μεγάλη ευκαιρία για τον εορτασμό του πνεύματος του διεθνούς ποδοσφαίρου. Φέρνουμε το ποδόσφαιρο στα στάδια – με ασφάλεια.

sponsoring_05-Image

ContiWarmUp

Η προθέρμανση με το ContiWarmUp είναι ένας από αυτούς τους ασφαλείς τρόπους για να φτάσετε στον στόχο σας. Είναι ο δικός σας «γύρος προθέρμανσης» πριν από τον μεγάλο αγώνα στο γήπεδο, που σας φέρνει στη βέλτιστη θερμοκρασία λειτουργίας όπως θα συνέβαινε με ένα ελαστικό. Η υλοποίηση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με πολλούς διάσημους προπονητές ποδοσφαίρου και σας δείχνει πώς να προθερμαίνεστε με ασφάλεια και να αποφεύγετε τους τραυματισμούς στη διάρκεια του αγώνα. 

Ξεκινήστε λοιπόν για ένα συναρπαστικό και ασφαλές παιχνίδι, με την προσεκτική φροντίδα της Continental.

Οι παγκόσμιες Χορηγίες μας με μια ματιά.


sponsoring_05-Image
Περισσότερες πληροφορίες

Χρησιμοποιούμε cookie προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι θα σας παρέχουμε τη βέλτιστη δυνατή εμπειρία στη διαδικτυακή μας τοποθεσία. Κάνετε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα ή για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις που κάνατε σχετικά με τα cookie.