Προϊόντα για Επιβατικά / Βαν / 4x4

stage_image

Ασφάλεια

Νέος διαγωνισμός Tire Life Stories

04/03/2022

Νέος διαγωνισμός Tire Life Stories

Η ιδέα

Καλώς ήρθες στον διαγωνισμό Continental “Tire Life Stories” που σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις δωρεάν ελαστικά και άλλα υπέροχα δώρα. Μοιράσου μαζί μας μια δικιά σου φωτογραφία ή ένα video, που σε συνδέει με τα ελαστικά Continental.


Δείξε μας μια ευτυχισμένη στιγμή σου με τα ελαστικά μας, μια θετική εμπειρία σου από τη χρήση τους, ένα ταξίδι σου, ένα χιουμοριστικό στιγμιότυπο με αυτά, τη φιλοσοφία σου για τη σωστή χρήση τους. Και γενικά ό, τι σε εμπνέει και θέλεις να το μοιραστείς με τους φίλους της Continental, που θα βρεις εδώ και θα ψηφίσουν τη φωτό ή το video σου, ως το πιο δημοφιλές του μήνα, το οποίο και θα βραβευθεί!

Εννοείται πως η δημιουργικότητα, η πρωτοτυπία, η «καλλιτεχνική» σου ματιά μπορούν να σε βοηθήσουν να πάρεις περισσότερες ψήφους από την κοινότητα του διαγωνισμού. 


Πάρε μέρος τώρα για υπέροχα δώρα! 

Πάρε την κάμερά σου & ξεκίνα! Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει συνολικά 12 εβδομάδες (3 μήνες) και θα τρέξει με μία βράβευση 5 νικητών ανά μήνα. Η πιο δημοφιλής φωτογραφία ή video θα κερδίζει, ανά μήνα, μια τετράδα ελαστικών Continental που θα ταιριάζει στο αυτοκίνητό σου (όχι ελαστικά μοτοσυκλέτας), κι ακόμη οι 4 αμέσως επόμενες πιο δημοφιλείς φωτογραφίες ή videos θα κερδίζουν από ένα υπέροχο sustainable σακίδιο πλάτης Continental.


https://conticontests.gr/