Προϊόντα για Επιβατικά / Βαν / 4x4

stage_image

Ασφάλεια

Το PremiumContact 6 - ελαστικό «ισορροπημένης κορυφαίας απόδοσης»

AutoBild Sportscars:

09/09/2019
5 pic

Αθήνα, 5 Ιανουαρίου 2017. Τη σημασία της εταιρικής ευθύνης για την ανάπτυξη  και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών στην Ελλάδα, προωθεί η εταιρεία ελαστικών Continental, μέσω δράσεων του προγράμματος «Συμβάλλω ασφαλώς», το οποίο επενδύει στις αξίες της ασφαλούς οδικής μετακίνησης και της ευρύτερης κοινωνικής προσφοράς. Αφοσιωμένη στη διάθεση καινοτόμων προϊόντων, η Continental αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής ομάδων του πληθυσμού που διαβιούν στη χώρα μας και βρίσκονται σε ανάγκη.

 

Εδώ και 4 χρόνια, η Continental στηρίζει αδιάλειπτα «Το Χαμόγελο του Παιδιού», καλύπτοντας, απολύτως δωρεάν, τις ανάγκες των οχημάτων τού Οργανισμού σε ελαστικά, ώστε παιδιά και εργαζόμενοι να απολαμβάνουν ασφαλείς μεταφορές, κατά τις μετακινήσεις τους.

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που λειτουργεί με στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών και την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων τους. Η δράση του περιλαμβάνει τη φιλοξενία παιδιών που βρίσκονται σε κίνδυνο, την τηλεφωνική υποστήριξή τους, προγράμματα συμβουλευτικής και κοινωνικής ένταξης και την ενίσχυση οικογενειών που τελούν σε ένδεια.

 

Από το 2012, το σύνολο των οχημάτων του στόλου του «Χαμόγελου του Παιδιού» (επιβατικά, ασθενοφόρα, μικρά λεωφορεία, βαν) καλύπτεται άμεσα και πλήρως, σε κάθε ανάγκη που αφορά σε αντικατάσταση φθαρμένων ελαστικών και τοποθέτηση νέων, μέσω του πανελλαδικού δικτύου αντιπροσώπων της εταιρείας EMA A.E.  και των προϊόντων που αυτό διακινεί (Continental, Uniroyal, Barum, Viking, General Tire, Fit & Go). 

Επικοινωνία
Picture_Dimitra_Patinioti2
Δήμητρα Πατηνιώτη

Υπεύθυνη Marketing, Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

ΕΜΑ Α.Ε.

Γαλήνης 17

14564 Κηφισιά, Αθήνα

+30 210 6290 260

+30 210 6290 250