Προϊόντα για Επιβατικά / Βαν / 4x4

stage_image1_lg

Εταιρεία

Θέσεις Εργασίας και Σταδιοδρομία

Continental AG – Προϊόντα υψηλών επιδόσεων που πηγάζουν από μία κουλτούρα υψηλών επιδόσεων

Continental Career - Let your ideas shape the future

Τα συστήματα φρένων, μετάδοσης ισχύος και αμαξώματος και τα εξαρτήματα, τα όργανα, οι λύσεις ενημέρωσης και πληροφόρησης, τα ηλεκτρονικά αυτοκινήτων, τα ελαστικά και τα τεχνικά ελαστομερή αποτελούν απλώς ένα μικρό δείγμα του ευρύτατου χαρτοφυλακίου προϊόντων της Continental.

Continental - καινοτόμα, παγκόσμια, δυναμική

Η Continental βλέπει τον εαυτό της ως μια τεχνολογική εταιρεία στραμμένη προς την καινοτομία και βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους προμηθευτές της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας. Η εταιρεία απασχολεί περίπου 200.000 υπαλλήλους σε 53 χώρες, με αρχικές πωλήσεις που ξεπέρασαν τα €34,5 δισεκατομμύρια το 2014.

Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία έχει υλοποιήσει μια δυναμική αλλαγή, μεγαλώνοντας σε παγκόσμια κλίμακα και ως συνέπεια διαφόρων εξαγορών, με αποτέλεσμα να καταλαμβάνει ακόμη πιο υψηλή θέση στον παγκόσμιο ανταγωνισμό. Μια θεμελιώδης εμπειρία που αποκόμισε η εταιρεία κατά τη διαδικασία αυτής της αλλαγής αφορά τον αποφασιστικό ρόλο που παίζει η εταιρική κουλτούρα. Μια συνέπεια ήταν ότι θέματα όπως η «βιωσιμότητα», οι «καινοτομίες με βλέμμα προς το μέλλον» και η «κερδοφόρα ανάπτυξη» προωθήθηκαν στο προσκήνιο.

Η Continental διαμορφώνει το μέλλον της δικτυωμένης αυτοκίνησης.

Η εταιρεία κάνει την ατομική αυτοκίνηση πιο ασφαλή, πιο άνετη και πιο βιώσιμη. Χάρη στις βασικές της δραστηριότητες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διαθέτει, η Continental βελτιώνει, σε συνεργασία με τους πελάτες της, την ασφάλεια, την άνεση και την ευχαρίστηση κατά την οδήγηση. Τα προϊόντα, οι τεχνολογίες και οι διαδικασίες της εταιρείας συμβάλλουν σημαντικά προς μια βιώσιμη αυτοκίνηση.

Οι υπάλληλοί μας είναι το κλειδί της επιτυχίας

Η Continental είναι ισχυρή χάρη στους υπαλλήλους της. Η εταιρεία προσδοκά από τους υπαλλήλους της δέσμευση και ισχυρή αίσθηση σκοπού. Επιβραβεύει την υπεροχή και δημιουργεί τις συνθήκες εργασίας που είναι απαραίτητες για τη βελτίωση και την ενίσχυση της ποιοτικής απόδοσης. Προάγει ως αυτονόητες αξίες την αφοσίωση, τα προσόντα, την εκπαίδευση και την εξάσκηση, την προσαρμοστικότητα και την αξιοπιστία. Γίνονται μεγάλες επενδύσεις στους χώρους εργασίας σε όλα τα τμήματα της εταιρείας. Η εταιρεία δεσμεύεται να παρέχει υγιεινές συνθήκες εργασίας και να εγγυάται την ασφάλεια στους χώρους εργασίας. Στην Continental, οι πάντες απολαμβάνουν ίσες ευκαιρίες ανεξάρτητα από ηλικία, εθνικότητα, φύλο, θρησκεία, καταγωγή και σεξουαλικό προσανατολισμό.

Το Employer Brand Continental

Με τον όρο "Employer Brand" εκφράζουμε όλα αυτά που σημαίνει η μάρκα Continental σήμερα: Καινοτομία, Παγκοσμιότητα, Πάθος και Επιτυχία.

Περισσότερα σχετικά με το Employer Brand και την σταδιοδρομία στην Continental μπορείτε να βρείτε εδώ