Προϊόντα για Επιβατικά / Βαν / 4x4

Continental Tires is a proud partner for the Tour de France once again and our tires will keep outstanding bicycle teams racing.

Μια περιπέτεια στη Γαλλία

Ο διάσημος γύρος της Γαλλίας και η Continental

Ο γύρος της Γαλλίας

ο γύρος της Γαλλίας

Η Continental είναι χορηγός του Γύρου της Γαλλίας,  Tour de France - τον μεγαλύτερο αγώνα ποδηλασίας στον κόσμο - που λαμβάνει χώρα στη Γαλλία κάθε χρόνο από το 1903. Η διεθνής πλατφόρμα παρουσιάζει τα ελαστικά Continental σε ένα περιβάλλον υψηλών επιδόσεων στην ετήσια κορυφαία συνάντηση των ποδηλατικών αγώνων. Αρκετές συμμετέχουσες ομάδες του World Tour στον αγώνα εμπιστεύονται τα χειροποίητα ελαστικά ποδηλάτων Continental από το Korbach της Γερμανίας. Η Continental προμηθεύει επίσης ελαστικά για τα επίσημα οχήματα της περιοδείας.

Μετά από μια επιτυχημένη πρώτη χρονιά ως χορηγός το 2018, η Continental αποφάσισε να αναβαθμίσει τη συνεργασία της και έγινε ο παρουσιαστής του νικητή της κάθε κούρσας. Έτσι, κάθε νικητής σε κάθε αγώνα, λαμβάνει ένα ατομικό μετάλλιο στο βάθρο από την εταιρεία ελαστικών για το ιδιαίτερο επίτευγμά του - όπως έχουν επισημάνει πολλοί επαγγελματίες ποδηλάτες με την πάροδο των ετών: μια στιγμή που αλλάζει τη ζωή τους και που δεν ξεχνιέται στην καριέρα τους.

Η πραγματική διαδρομή είναι διαφορετική κάθε χρόνο. Κάποιες χρονιές γνωστά βουνά όπως το Alp d'Huez, το Tourmalet, το Mont Ventoux ή το Galibier έχουν θεση στον αγώνα. Σίγουρα οι ποδηλάτες περνούν από κάποια κομμάτια των Άλπεων και των Πυρηναίων σε κάποιο σημείο και τελειώνουν με έναν μεγάλο τελικό στα διάσημα Ηλύσια Πεδία του Παρισιού. Το Tour de France δεν ξεκινά στη Γαλλία κάθε χρόνο: το λεγόμενο «Grand Depart» πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες το 2019 και θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα της Δανίας, την Κοπεγχάγη το 2022 για να δώσει ένα παράδειγμα.

Πάθος για Ασφάλεια

Εκκίνηση
Video Tour de France Teaser 2020


 

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να κατέχουμε σημαντικό ρόλο στον μεγαλύτερο αγώνα ποδηλασίας στον κόσμο. Το να είσαι ο νικητής του Tour de France, ταιριάζει απόλυτα στην βασική μας αξία  «πάθους για νίκη». Ανυπομονούμε να συνεισφέρουμε στον αγώνα με τη μεγάλη γκάμα ελαστικών υψηλής απόδοσης ».

Christian Kötz, Board μέλος και Υπεύθυνη του Τομέα των Ελαστικών

Νικήτές 2020

Στιγμιότυπα από το Γύρο της Γαλλίας, 2019

Εκκίνηση
Tour de France Highlights 2019


 

Στιγμιότυπα και φωτογραφίες 2019


Τί συμβαίνει στον κόσμο των Social Media


Περισσότερες ιστορίες

Αντίστροφη μέτρηση μέχρι το μηδέν.

Vision Zero

Η Continental υπήρξε πρωτοπόρος στην οδική ασφάλεια για πάνω από 140 χρό-νια. Σήμερα, η εταιρεία πηγαίνει στο επόμενο επίπεδο: Με το Vision Zero.

Διαβάστε Περισσότερα

Extreme E

Σχετικά με το Extreme E – Η σειρά αγώνων για ηλεκρικά οχήματα

Η Continental ιδρυτικός συνεργάτης στη σειρά αγώνων Extreme E, μια νέα κατηγορία αγώνων για ηλεκτροκίνητα οχήματα. 

Διαβάστε Περισσότερα

Θρυλικά αυτοκίνητα

Με τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης, η Continental  έχει γίνει κομμάτι της ιστορίας. Μια σειρά καλλιτεχνικών σκίτσων και γραφικών αποτίει φόρο τιμής στην πλούσια ιστορία των εμβληματικών αυτών αυτοκινήτων.

Διαβάστε Περισσότερα