Προϊόντα για Επιβατικά / Βαν / 4x4

stage_image1_lg

Εταιρεία

Ελαστικά για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά

Ελαστικά για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά

article_66w_image1

Η Continental είναι από τους κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών για επιβατικά αυτοκίνητα και ελαφρά φορτηγά στην Ευρώπη και ο τέταρτος παγκοσμίως κατασκευαστής ελαστικών για επιβατικά στην αγορά πρώτης τοποθέτησης και αντικατάστασης. Η Continental, που ιδρύθηκε στο Ανόβερο, στη Γερμανία, το 1871, είναι σήμερα από τους παγκοσμίως κορυφαίους προμηθευτές της αυτοκινητοβιομηχανίας. Με περισσότερους από 190.000 υψηλά εξειδικευμένους υπαλλήλους σε περισσότερα από 554 σημεία σε 61 διαφορετικές χώρες, προωθούμε ουσιαστικά τη διατηρήσιμη πρόοδο στην αυτοκίνηση. Με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας συμβάλλουμε σε ασφαλή, οικονομική και οικολογικά αποδοτική αυτοκίνηση.

Ο Τομέας Ελαστικών για Επιβατικά και Ελαφρά Φορτηγά διαθέτει τις μάρκες Continental, Uniroyal, Semperit, Barum, General Tire, Viking, Gislaved, Mabor και Sportiva. Η κορυφαία μάρκα μας, η Continental, κατέχει κορυφαία θέση στον τομέα πρώτης τοποθέτησης και αντικατάστασης. 

Ως μάρκα με ιστορία, η Continental έχει συγκεντρώσει τεράστια γνώση και πείρα, με αποτέλεσμα να έχει αναδειχθεί σε έναν από τους παγκοσμίως κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών ανώτερης ποιότητας και προμηθευτές της αυτοκινητοβιομηχανίας. Τα χρόνια των εκτενών ερευνών και δοκιμών μας απέδειξαν ότι τα ελαστικά δεν είναι κρίσιμα μόνο για τη συνολική απόδοση του οχήματος, αλλά επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό και τη δύναμη του φρεναρίσματος. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν σταματούμε ποτέ να βελτιστοποιούμε την γκάμα των προϊόντων μας ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι τα ελαστικά μας θα προσφέρουν πάντα εξαιρετικό φρενάρισμα, μέγιστη ασφάλεια και την καλύτερη οδηγική απόλαυση.

Για να το πετύχουμε αυτό, δοκιμάζουμε τα ελαστικά μας στους χώρους δοκιμών μας σε όλον τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Contidrom, του αυτοκινητοδρομίου δοκιμών κοντά στο Ανόβερο, την έδρα μας. Στο Contidrom, το πρώτο πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα δοκιμής ελαστικών (AIBA), οι δοκιμές μπορούν να γίνονται όλον τον χρόνο σε στεγνές και σε βρεγμένες οδικές επιφάνειες. Ενώ σχεδιάζουμε και δοκιμάζουμε τα κορυφαία ελαστικά μας, τα εξετάζουμε από κάθε πλευρά για την ασφάλεια και την απόδοσή τους. Τα αποτελέσματα επιβεβαιώνονται κατ' επανάληψη σε ανεξάρτητες δοκιμές σε όλον τον κόσμο, όπου συγκεντρώσαμε πολλές φορές τις υψηλότερες βαθμολογικές συστάσεις. Τα ελαστικά μας πρέπει επίσης να περάσουν εκατοντάδες αυστηρές δοκιμασίες στις οποίες τα υποβάλλουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες για να βεβαιωθούν ότι αποδίδουν σύμφωνα με τις ανώτατες προδιαγραφές. Μόνον τότε εγκρίνονται τα ελαστικά Continental για πρώτη τοποθέτηση. Το αποτέλεσμα είναι ότι σχεδόν ένα στα τρία αυτοκίνητα στην Ευρώπη βγαίνουν από τη γραμμή παραγωγής εξοπλισμένα με ελαστικά Continental.