Προϊόντα για Επιβατικά / Βαν / 4x4

stage_image1_lg

Εταιρεία

Αυτοκίνηση

Καινοτομίες για το Μέλλον της Δραστήριας Αυτοκίνησης

article_66w_image1

Η Continental αναπτύσσει έξυπνες τεχνολογίες για την μεταφορά ανθρώπων και των αγαθών τους. Ως αξιόπιστος εταίρος, ο διεθνής προμηθευτής της αυτοκινητοβιομηχανίας, κατασκευαστής ελαστικών, και βιομηχανικός εταίρος παρέχει βιώσιμες, ασφαλείς, άνετες, εξατομικευμένες, και οικονομικά προσιτές λύσεις. Το 2014, η εταιρεία σημείωσε πωλήσεις περίπου €34,5 δις με τα πέντε τμήματά της, Αμάξωμα & Ασφάλεια, Εσωτερικό, Μετάδοση Ισχύος, Ελαστικά, και ContiTech. Η Continental απασχολεί σήμερα περίπου 200.000 άτομα σε 53 χώρες.

Το τμήμα Αμάξωμα & Ασφάλεια αναπτύσσει και παράγει ολοκληρωμένες τεχνολογίες ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας οδήγησης καθώς και προϊόντα που υποστηρίζουν την δυναμική του οχήματος. Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων κυμαίνεται από ηλεκτρονικά και υδραυλικά συστήματα πέδησης και ελέγχου πλαισίου μέχρι αισθητήρες, προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, ηλεκτρονικά και αισθητήρια αερόσακων, καθώς και ηλεκτρονικά συστήματα ανάρτησης πεπιεσμένου αέρα μέχρι συστήματα υαλοκαθαριστήρων και ακροφύσια καθαρισμού προβολέων. Η εστίαση είναι σε ένα υψηλό επίπεδο ικανοτήτων του συστήματος και στην ενσωμάτωση των στοιχείων στην έννοια της ασφάλειας ContiGuard. Το τμήμα Αμάξωμα & Ασφάλεια απασχολεί περισσότερα από 38.000 άτομα παγκοσμίως και παρήγαγε πωλήσεις περίπου €7,5 δις το 2014.

Η διοίκηση πληροφοριών και τα Ευφυή Συστήματα Μεταφορών βρίσκονται στην καρδιά του τμήματος Εσωτερικού, το οποίο παρέχει μία ευρεία γκάμα προϊόντων για πολύ διαφορετικά οχήματα. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων περιλαμβάνει συμπλέγματα οργάνων, πολυλειτουργικές οθόνες και οθόνες καθοδήγησης, μονάδες ελέγχου, ηλεκτρονικά συστήματα εισόδου αυτοκινήτων και πληροφοριών για τα ελαστικά, ραδιόφωνα, συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, συσκευές εισόδου και πίνακες ελέγχου, μονάδες ελέγχου του κλίματος, λύσεις και υπηρεσίες τηλεματικής, λογισμικό καθώς και πιλοτήρια. Το τμήμα Εσωτερικού απασχολεί παγκοσμίως περισσότερα από 36.000 άτομα και παρήγαγε πωλήσεις περίπου €7,0 δις το 2014.

Το τμήμα Μετάδοσης Ισχύος αναπτύσσει και παράγει καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις συστημάτων για κινητήρες οχημάτων. Η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει συστήματα injection για βενζίνη και ντίζελ, διαχείριση κινητήρα και έλεγχο μετάδοσης, συμπεριλαμβανομένων των αισθητήρων και ενεργοποιητών, τεχνολογίες μετεπεξεργασίας των καυσαερίων καθώς και συστήματα τροφοδοσίας καυσίμου, και εξαρτήματα και συστήματα για υβριδική και ηλεκτρική μετάδοση κίνησης. Το τμήμα Μετάδοσης Ισχύος απασχολεί παγκοσμίως περίπου 34.500 άτομα και παρήγαγε πωλήσεις περίπου €6,5 δις το 2014.


Ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο και βρείτε περισσότερα για τον τομέα Αυτοκίνησης.