Προϊόντα για Επιβατικά / Βαν / 4x4

Intelligent Tires stage image

Έξυπνα ελαστικά

Πώς θα κινείστε στο μέλλον;

Το ελαστικό του μέλλοντος είναι έξυπνο

Ανεξάρτητα από τις καινοτομίες που φέρνουν οι τεχνολογίες των αυτοκινήτων, τα ελαστικά είναι αυτά που τα μεταφέρουν στους δρόμους μας. Τα ελαστικά στο αυτοκίνητο που οδηγείτε σήμερα είναι πιθανώς ήδη πιο έξυπνα από ό, τι νομίζετε. Και καθώς οδηγείτε προς ένα ακόμα πιο ηλεκτροκίνητο, αυτόνομο και συνδεδεμένο μέλλον αυτοκινήτου, δεν θα πιστέψετε πόσο έξυπνα θα γίνουν τα ελαστικά.

Δεν γνωρίζουμε όλα όσα μας επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά η πιο προηγμένη τεχνολογία ελαστικών Continental, στο παρόν και στο μέλλον, είναι μια αρκετά καλή ένδειξη. Βήμα προς βήμα, μας φέρνει πιο κοντά σε ένα όραμα πλήρως έξυπνων ελαστικών.

Το ελαστικό του μέλλοντος θα αλλάξει τον τρόπο που οδηγείτε για πάντα! Δείτε πώς…

Το ελαστικό του μέλλοντος ... έχει έξυπνους αισθητήρες

Continental tires with ContiSense™ tire technology

Εμπιστεύεστε ήδη τα ελαστικά σας για να προσφέρετε στο αυτοκίνητό σας πρόσφυση και σταθερότητα σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, να το κρατήσετε σταθερό ή να το φέρνετε σε μια γρήγορη και ασφαλή στάση, όπως απαιτείται. Οι σύγχρονοι αισθητήρες σας βοηθούν να παρακολουθείτε την πίεση των ελαστικών σας και να κάνετε τη συντήρηση εύκολα. Τι γίνεται όμως αν οι αισθητήρες ελαστικών σας θα μπορούσαν να κάνουν περισσότερα; Το ελαστικό του μέλλοντος δεν θα σας πει απλώς εάν αισθάνεται χαμηλό (στον αέρα) ή εάν είναι υπό πίεση, θα σας ειδοποιήσει επίσης για πιθανή ζημιά, χαμηλό πέλμα και αλλαγές στη θερμοκρασία, υποδεικνύοντας επικίνδυνες συνθήκες οδήγησης.

Δείτε πώς λειτουργεί

Tο ελαστικό του μέλλοντος… είναι ηλεκτρικό και αυτόνομο

Electrified tire technology in action

Τί είναι καλύτερο από το να ενημερώνεστε όταν η πίεση των ελαστικών σας δεν είναι καλή; Το να μπορεί το ελαστικό σας να τακτοποιείται μόνο του ενώ κυλάει. Ένα ελαστικό μπορεί να προσαρμόσει την πίεση ανάλογα με την οδηγική συμπεριφορά, τις συνθήκες του δρόμου και τον καιρό.

Για ακόμα πιο ασφαλή οδήγηση.

Δείτε την τεχνολογία πίσω από αυτό το concept

Το ελαστικό του μέλλοντος… είναι συνδεδεμένο

Connected tires within the intelligent car of the future

Κι αν στο μέλλον δεν έχτε το δικό σας αποκλειστικά αυτοκίνητο; Τα κοινόχρηστα οχήματα κάνουν τις μεταφορές πιο ευέλικτε κι έυκολες. Για να μειωθεί όμως το κόστος και να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση του περιβαλλοντικού προβλήματος, πρέπει να βρίσκονται σε κίνηση στο δρόμο όσο το δυνατόν περισσότερο. Ο ευκολότερος τρόπος να βελτιωστοποιηθεί η χωρητικότητα και να μειωθεί το κόστος συντήρησης είναι η αυτοματοποίηση των διαδρομών και το σωστό σερβις. Δεν χρειάζεται όμως να αγχώνεστε για αυτό, καθώς οι έξυπνοι αισθητήρες των κοινόχρηστων αυτοκινήτων θα αναφέρουν και θα καταγράφουν αυτόματα οποιοδήποτε πρόβλημα. Οποιαδήποτε συντήρηση θα προγραμματίζεται και θα εκτελείται αυτόματα. 

Δείτε το cloud-based σύστημα σε δράση

Το ελαστικό του μέλλοντος … είναι αυτόνομο

Autonomous cars like robotaxis need smart tires

Ακούγεται φουτουριστικό; Περιμένετε μέχρι να καλέσετε το πρώτο σας ρομποταξί. Αυτά τα αυτόνομα οχήματα δεν είναι απλά εκπληκτικά έξυπνα, είναι φορτωμένα με AI από την κορυφή μέχρι τα ελαστικά. Τα ελαστικά τους είναι ικανά να κάνουν μόνα τους τη συντήρησή τους και να επισκευάσουν τις ζημιές του αυτόματα ώστε να μπορούν να κυλούν, να κυλούν, να κυλούν....

Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα έξυπνα ελαστικά

Παρόμοια άρθρα

Τα ελαστικά του μέλλοντος είναι διασυνδεδεμένα

Το ελαστικό του μέλλοντος είναι συνδεδεμένο

Ένα διασυνδεδεμένο σύστημα αυτοκίνησης βοηθάει και τους ιδιοκτήτες οχημάτων και τους οδηγούς των κοινόχρηστων αυτοκινήτων

Διαβάστε Περισσότερα

Τα έξυπνα ελαστικά ενημερώνουν τον οδηγό για το χρόνο της συντήρησης

Tire sensors make the entire vehicle safer and more efficient

Η νέα τεχνολογία ελέγχου όχι μόνο επιτρέπει στα ελαστικά να καταλαβαίνουν τί συμβαίνει στο όχημα, αλλά τα καθιστά ικανά να το επικοινωνήσουν στον οδηγό καθιστώντας ολόκληρο το αυτοκίνητο πιο ασφαλές. 

Διαβάστε Περισσότερα

Κάνοντας τα αυτόνομα αυτοκίνητα πιο έξυπνα

Autonomous vehicles are a key component of mobility models of the future

Τα αυτόνομα οχήματα είναι κύριο σημείο της αυτοκίνησης του μέλλοντος και τα έξυπνα ελαστικά κάνουν αυτά τα οχήματα ακόμα πιο έξυπνα.

Διαβάστε Περισσότερα