Προϊόντα για Επιβατικά / Βαν / 4x4

SportContact 7 ελαστικό

SportContact™ 7

Το νέο SportContact ™ 7 είναι πολλά παραπάνω από απλά γράμματα και αριθμοί. Είναι το νεότερο και πιο συναρπαστικό μέλος της οικογένειας SportContact.

Το να γνωρίζετε ότι μπορείτε πάντα να εμπιστεύεστε τα ελαστικά σας, σας δίνει αυτοπεποίθηση. Το νέο SportContact ™ 7 σχεδιάστηκε για να σας δώσει την αυτοπεποίθηση για να μπορείτε να υπερβείτε τα όρια όλο και περισσότερο. Απλά απολαύστε το ταξίδι, ενώ νιώθετε ενθουσιασμένοι και ασφαλείς. Θα μπορούσατε να ζητήσετε κάτι περισσότερο από ένα ελαστικό; Ανακαλύψτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο SportContact ™ 7 και τι το κάνει τόσο ξεχωριστό.


Ενώ βρίσκεστε εδώ, μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε το 7Laps, το αναλυτικό αφιέρωμα μας για το νέο μας ελαστικό, με οικοδεσπότη τον Νίκο Ρόσμπεργκ. Ο πρωταθλητής της Formula 1 του 2016 παίρνει το τιμόνι για να οδηγήσει τους ειδικούς στην πίστα αγώνων και να δοκιμάσει το ελαστικό τους στις μέγιστες ταχύτητες. Μάθετε περισσότερα για το Continental SportContact ™ 7 - και μην ξεχάσετε να απολαύσετε τη βόλτα!