Προϊόντα για Επιβατικά / Βαν / 4x4

Οι extreme αγώνες απαιτούν

extreme ελαστικά

Κατασκευαζουμε ένα νέο είδος ελαστικού για ένα νέο είδος αγώνων

Σχεδιασμένα για τις πιο δύσκολες συνθήκες οδήγησης, τα νέα ελαστικά της Continental συνδυάζουν θερινή και χειμερινή τεχνολογία και παρουσιάστηκαν στο κοινό, μαζί με το μοναδικό όχημα ηλεκτρικών off-road αγώνων αυτοκινήτου, το οποίο θα κληθεί να αντιμετωπίσει ακραίες συνθήκες οδήγησης, σε μερικά από τα πιο απομονωμένα μέρη του κόσμου.   Με τα υψηλής απόδοσης ελαστικά της σειράς Extreme E, η Continental θα προσφέρει στους αγωνιστικούς πιλότους πολύ μεγάλη πρόσφυση και επιτάχυνση, κορυφαίο φρενάρισμα και χειρισμό ακριβείας, σε κάθε είδους απαιτητικούς εδάφη και μονοπάτια. Τα ελαστικά θα είναι τέλεια προσαρμοσμένα στα ηλεκτρικά SUVs, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται ο καλύτερος δυνατός έλεγχος και η ασφάλεια των οχημάτων, ακόμη και στις πιο επικίνδυνες καταστάσεις.

Φτιαγμένο για τις πιο απαιτητικές συνθήκες: Tο CrossContact

Το νέο ελαστικό που αναπτύχθηκε για το Extreme E, είναι ένα καλά ισορροπημένο ελαστικό με ειδικό σχεδιασμό για ακόμα μεγαλύτερη πρόσφυση και σταθερότητα. Αναπτύξαμε ακόμα περισσότερο τα δυνατά του σημεία, κατασκευάζοντας δύο νέα ελαστικά για τις ανάγκες του Extreme E. To CrossContact και το CrossContact Ice, για να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να φτάσουν μέχρι την γραμμή του τερματισμού στους πιο δύσκολους αγώνες που έχουν γίνει ποτέ. 

  • Αυτό το ελαστικό διαθέτει μοτίβο παντός εδάφους που αποτελείται από μεγάλα μπλοκ και ένα σχεδιασμό  ώμου το οποίο το κάνει απόλυτα βελτιστοποιημένο για ζεστές και μαλακές επιφάνειες όπως άμμο και χαλίκι.
  • Επίσης ενσωματώνει ένα χαρακτηριστικό "πέτρινο προφυλακτήρα" για να χτυπήσει τις πέτρες που μερικές φορές κολλάνε στο ελαστικό.
  • Τέλος, έχει μια πολύχρωμη εκτύπωση που δίνει και 3D αποτέλεσμα και μοιάζει με την υφή του δέρματος της σαύρας.


  • Αυτό το ελαστικό είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καταπολεμά τις θερμοκρασίες ψυξης και τις ολισθηρές παγωμένες συνθήκες.
  • Διαθέτει το ContiFlexStudTM. Ο σκληρός μεταλλικός πείρος επιτυγχάνει υψηλότερη διείσδυση στον πάγο, χάρη στο εύκαμπτο ελαστικό σώμα του στηρίγματος το οποίο προσαρμόζεται στην επιφάνεια του δρόμου προσφέροντας αισθητά καλύτερες επιδόσεις σε χιόνι και πάγο.
  • Έχει επίσης ένα εντυπωσιακό σχέδιο μιας δροσερής παγωμένης εκτύπωσης στο πλευρικό τοίχωμα.

Πώς η τεχνολογία αιχμής απογειώνει το σχεδιασμό της Continental

Εκκίνηση
 

Ο δοκιμαστής της Continental Extreme E και ο αγωνιστικός σούπερ αστέρας, Mikaela Åhlin-Kottulinsky, μίλησε στους δημιουργούς πίσω από το Extreme E της Continental. Ανακαλύψτε πώς μια καινοτόμος τεχνική καουτσούκ inkjet δημιούργησε τα μοναδικά σχέδια για τα ελαστικά CrossContact και CrossContact Ice!

Ανακαλύψτε το Extreme E

Σχετικά με το Extreme E

Σχετικά με το Extreme E – Η σειρά αγώνων για ηλεκρικά οχήματα

Η Continental Ιδρυτικός συνεργάτης στη σειρά αγώνων E off-road, για ηλεκτροκίνητα οχήματα.

Διαβάστε Περισσότερα

Πέρα από το extreme

Ακολουθήστε την επαγγελματία οδηγό αγώνων  Mikaela Åhlin-Kottulinsky σε μια σειρά από μηκρού μήκου ταινίες από τα παρασκήνια των πιο επαναστατικών αγώνων.

Διαβάστε Περισσότερα

Με μια ματιά

Πίσω από τα παρασκήνια του  Extreme E, η νέα σειρά αγώνων ξεπερνάει τα όρια του eMobility.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Mikaela συναντάει...

Η Mikaela Åhlin-Kottulinsky  συζητάει με μερικούς από τους πιο παθιασμένοτυς επαγγελματίες που έκαναν το  Extreme E πραγματικότητα.

Διαβάστε Περισσότερα